Güldür Güldür Show'dan kendi isteğiyle ayrılan Onur Buldu’dan şaşırtıcı paylaşım!

Ali Sunal’ın sunuculuğunu üstlendiği Güldür Güldür Show isimli komedi programına elveda diyen Onur Buldu çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Güldür Güldür Show'dan kendi isteğiyle ayrılan Onur Buldu’dan şaşırtıcı paylaşım!
Güldür Güldür Show'dan kendi isteğiyle ayrılan Onur Buldu’dan şaşırtıcı paylaşım!
GİRİŞ 07.11.2022 11:13 GÜNCELLEME 07.11.2022 11:13
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Onur Buldu, Murat Kepez’in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Meltem Bozoflu’nun oturduğu Güldür Güldür Show’a vedasıyla gündeme yerleşmişti. Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği Güldür Güldür Show’un 10.sezonunda yer almayan Onur Buldu, sosyal medya platformu aracılığıyla dikkat çeken gönderi yayınladı.

Yasak Elma'dan TRT1'in yepyeni dizisi Avcı'ya yankı uyandıracak transfer!Yasak Elma'dan TRT1'in yepyeni dizisi Avcı'ya yankı uyandıracak transfer!

Doğa Rutkay, Alper Kul, Aylin Kontente, Erdem Yener gibi birbirinden iddialı isimleri bir araya getiren Güldür Güldür Show, verdiği aranın ardından yeni sezona merhaba dedi. Senelerdir ilgiyle takip edilen Güldür Güldür'de Bilal karakteriyle akıllarda kalıcı bir iz bırakan ve sonrasında programla yollarını ayıran Onur Buldu, yeni sezon için paylaşım gerçekleştirdi. Onur Buldu, 10.sezona başlayan ekip arkadaşlarına destek çıkarak, "Yeni sezon hayırlı olsun canlarım harika bir sene olsun" notunu düştü.

Engin Altan'ın başrolünü oynadığı Çöp Adam dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı!Engin Altan'ın başrolünü oynadığı Çöp Adam dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 36
  • Mehmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayrete düşürecek ne demiski adam
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Git kardeşim git erdem baş ın yanına ekibine sende dahil ol durma buralarda
    Cevapla
  • ФАТИМА 1 yıl önce Şikayet Et
    10 sezonu sabırsızlıkla bekledim GÜLDÜR GÜLDÜR çok severek izliyorum Aferin size böyle devam
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    bilal (onur) hemşerim sen gg de bir numarasın nereye gidersen git bir numara olamazsın bir şartla şener şenin tahtına oturabilirsen belki ( köy filimleri falan) kendine yazık etme
    Cevapla
  • Yeliz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca Hababam sınıfını severek izledim.Şimdi ise nefret ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu