Sağlık merkezinde tüyler ürperten olay: Genç hemşireyi vurdu

Karaman'da platonik aşk beslediği öne sürülen Hüseyin B., 26 yaşındaki hemşire Emine A.'yı tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan genç hemşirenin hayati tehlikesi devam ediyor.

GİRİŞ 25.10.2022 12:28 GÜNCELLEME 25.10.2022 12:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Karaman'da Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı.

Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.



Olay, dün saat 11.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi'ndeki 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Hüseyin B., aile sağlığı merkezine giderek, hemşire Emine A.'ya odasında tabancayla ateş etti. Ardından da aynı tabancayla kendi göğsüne ateş edip intihara kalkıştı.

Emine A. ve Hüseyin B.'ye ilk olarak sağlık merkezindeki doktorlar müdahalede bulundu. Ardından 2 yaralı, ihbarla çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikeleri bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

EVLENME TEKLİFİ REDDEDİLİNCE VURMUŞ

Hüseyin B. ile Emine A.'nın teyze çocuğu olduğu belirtildi. Olay öncesi, Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gelip evlenme teklifi ettiği, ret cevabını alınca ayrıldığı öğrenildi.

Daha sonra tabancayla gelen Hüseyin B.'nin Emine A.'ya ateş edip ardından intihara kalkıştığı belirlendi. Hüseyin B.'nin Emine A.'ya verdiği çiçeğin üzerindeki notta ise 'Sevdam bir nefes gibi, çekmezsem ölürüm...' yazması dikkat çekti. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Plotonik v.s ne varsa timsahlara atın toplum da böyle vaka birdaha olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Referanduma Gidilsin ve İdam Yasası acilen çıksın artık daha önce de meclis gelecek ti idam yasası gelmedi Halk versin kararı Referanduma gidilsin İdam Yasası ile için
    Cevapla
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'a olan sevginiz böyle olsaydı iki dünyanızı kazanırdınız değer mi
    Cevapla
  • Attila 1 yıl önce Şikayet Et
    Platonik aşk çok tehlikeli bir şey. Fakat gidip de sevdiğin kızı vurmak şerefsizlik. Git kendini vur sadece. Ne istiyorsun kızdan?
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın yetkiler sayın idareciler şu idamı referanduma getirinde oylayalım.katilin cezası kısastır 5 yıldızlı hapishanelerde geberinceye kadar beslemek değildir.bakın bunun hesabı size de sorulacak haberiniz olsun.ahirette hepimiz Allah'ın kanunlarına göre yargılanacağız italyan ceza hukukuna göre değil.
    Cevapla
  • mehmet efe 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ne içtin kardeş adam ölümden korksa kendini vurumuydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak