Yalnız Kurt’a büyük ses getirecek transfer! ATV'nin iddialı dizisine taze kan geldi

Proje tasarımını ve yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği, 22 bölümdür serüvenini sürdüren Yalnız Kurt dizisine Fahriye Kesimal transfer edildi.

Yalnız Kurt’a büyük ses getirecek transfer! ATV'nin iddialı dizisine taze kan geldi
Yalnız Kurt’a büyük ses getirecek transfer! ATV'nin iddialı dizisine taze kan geldi
GİRİŞ 02.11.2022 11:12 GÜNCELLEME 02.11.2022 11:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu Yalnız Kurt dizisi 2.sezonda da ATV ekranlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Sinegraf imzasıyla 28 Ocak 2022’den beri yayın hayatına devam eden Yalnız Kurt dizisine sürpriz bir oyuncu katılıyor.

Masumlar Apartmanı’nın Hasibe’sinin yeni adresi belli oldu! Öyle bir diziyle dönüyor kiMasumlar Apartmanı’nın Hasibe’sinin yeni adresi belli oldu! Öyle bir diziyle dönüyor ki

Senaryosunu Murat Koca, Alper Erze, Aybars Bora Kahyaoğlu, Adem Bıyık ve Recep Çavdar’ın yazdığı Yalnız Kurt dizisine Fahriye Kesimal dahil oldu.

Görüntü yönetmenliğini Özkan Bal’ın üstlendiği ve müziklerini ise Aytuğ Yargıç’ın bestelediği, Hasan Denizyaran ile Cihan Ünal ikilisini bir araya getiren Yalnız Kurt 23.bölümüyle 28 Ekim Cuma tarihinde ATV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bomba transfer başlıkları diziyi tutturamadılar yeni isimlerle devam ettirmeye çalışıyorlar olarak okunuyor. Bombalar patlamadığı için ardı arkası kesilmiyor bomba transferin. Yeni sezonu merak edip de açmadım daha. Senaryo bi garip. Polyanna gibi senaryo hep mutlu son. Abartılı övünmeler vs gırlaydı geçen sezon.
    Cevapla
  • Angara'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi başladığı andaki konunun bayağı dışına çıktı reyting uğruna. Bence hala tutunamadı. Başrol oyuncusu Altay hiç iyi rol yapamıyor. O yüzden onu yandan beslesinler açığı kapansın diye kadroyu genişlettiler. Sert bir yüz ifadesi göstereyim derken yüzü başka bir hal alıyor. Neyse inşaAllah toparlar ne diyelim.
    Cevapla
  • hasan 41 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelse Ne gelmese ne sapırsaçma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Yıldızların altında tarihi yolculuk