Acun Ilıcalı'dan heyecan verici açıklama! Survivor 2023'deki sürpriz ayrıntı meraklandırdı

Acun Ilıcalı, TV8’in büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor’ın yeni sezon tanıtımını sosyal medyadan paylaştı. Merak ve heyecan içerisinde beklenen Survivor'ın yeni sezon tanıtımındaki ayrıntı seyircinin dikkatini çekti.

Acun Ilıcalı'dan heyecan verici açıklama! Survivor 2023'deki sürpriz ayrıntı meraklandırdı
Acun Ilıcalı'dan heyecan verici açıklama! Survivor 2023'deki sürpriz ayrıntı meraklandırdı
GİRİŞ 03.11.2022 10:25 GÜNCELLEME 03.11.2022 10:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Mustafa Kazan’ın oturduğu Survivor 2023 programının başvuruları resmen başladı. 22 Mart 2005 tarihinden beri yayın hayatına devam eden Survivor yarışmasının tanıtım fragmanı sosyal medyada çok konuşuldu.

Yayınlandığı her yıl izleyici kitlesi tarafından beğeniyle seyredilen Survivor programından müjdeli haber geldi. Programın hem yapımcılığını hem sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, sosyal medya platformu aracılığıyla Survivor 2023 tanıtım videosunu yayınladı.

Yasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık! Şaşkına çeviren vedaYasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık! Şaşkına çeviren veda

Acun Ilıcalı: ‘Survivor akıl oyunları’’

Acun Ilıcalı, fiziksel performans ile ada yaşamının ön planda tutulduğu yarışmada bu yıl bir farklılık gerçekleştirerek aklın da ön planda olduğunu belirtti. Ilıcalı, "Survivor 2023'e hazır mısın? Bu yılki sloganımız şu; Survivor akıl oyunları" şeklinde ifadelere yer vererek yarışmadaki sürpriz ayrıntıyı seyircisine duyurdu.

Masumlar Apartmanı’nın Hasibe’sinin yeni adresi belli oldu! Öyle bir diziyle dönüyor kiMasumlar Apartmanı’nın Hasibe’sinin yeni adresi belli oldu! Öyle bir diziyle dönüyor ki

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey yaptığın programlar ülkemiz gençliğini BİLiMDE ,TEKNOLOJİDE çok ileri seviyelere taşıyacak olması ve seninde bu sayede CUKKANI iyice doldurmandan dolayı seni tebrik ve takdir ediyor MİLLETİMİZ !!!!!/!!!!/!!!/!!/!.???.
    Cevapla
  • 1234567 Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun efendi TÜRKİYE' nin medeni iftiharı ve Ülkenin kalkınmasında,teknoloji de ilerlemesinde büyük rol oynaması nedeniyle hergün onunla ilgili haberlere yer verilmekte ve onunla ilgili daha fazla bilgiye yer verilmesini bekliyoruz!!!!!?.
    Cevapla
  • Bilim 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki kurgulama bundan sonra daha kolay yapılacak, bu yarışmaları gerçek zanneden milyonlarca insana acırım.
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun ,bu boş işleri bırak..Gençleri baştan çıkarma!Yeterince dünyalık toplamadın mı?!
    Cevapla
  • erdi 1 yıl önce Şikayet Et
    şamanizm dinine ve ahlak bozmaya yarayan program. maalesef bizde kahraman olluyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!