Kabaktepe: Halk ekmek fabrikası 3 aydır çalışmıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Halk Ekmek açtılar, çalışmıyor. 3 ayda çalışan fabrika ile ilgili görüntü yayınlayın. Eğer bu fabrika çalışmıyorsa, artık İstanbul'a ihanet ediyorlar, deriz" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 25.10.2022 23:37 GÜNCELLEME 26.10.2022 01:45
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftaki konuğu AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hadımköy'deki Halk ekmek fabrikasının 3 aydır çalışmadığını söyleyen Kabaktepe, "Halk Ekmek açtılar, çalışmıyor. 3 ayda çalışan fabrika ile ilgili görüntü yayınlayın. CHP'nin çalıştığını ispatlaması kendi elindedir. Şimdi yayındayken göndersinler. 36 saat gazeteciler beklemiş, yine çalışmıyor. Hiçbir görüntü yok elektrik faturasını yayınlayıp, üretimin yapıldığını da yayınlayamayan zihniyet 'engelleniyoruz' diyor. Ürettiğiniz 22 milyon ekmek nerede? ifadeleriyle tepki gösterdi.

KABAKTEPE: İBB YÖNETİMİ, PANİK HALİNDE

Kabaktepe şu ifadeleri kullandı;

Halk Ekmek açtılar, çalışmıyor. 3 ayda çalışan fabrika ile ilgili görüntü yayınlayın. CHP'nin çalıştığını ispatlaması kendi elindedir. Şimdi yayındayken göndersinler. 36 saat gazeteciler beklemiş, yine çalışmıyor. Hiçbir görüntü yok elektrik faturasını yayınlayıp, üretimin yapıldığını da yayınlayamayan zihniyet 'engelleniyoruz' diyor. İBB ilgili bürokratlarına talimat vermiş bana her gün açacak bir yer bulun diye. CHP taktik değiştirmiş, açıldığı günden beri Hasdal Akıt Arıtma Tesisinin de 11 günden beri, buranın çalıştığına dair görüntüleri yayınlasın. İBB yönetimi, bir panik halinde.

"GÖRÜNTÜLERİ YAYINLASINLAR"

İstanbul'un ışığının söndüğünü kendi seçmeni de görmeye başladı. İBB Başkanı partisi verir mi tekrar aday olmasına bilmiyorum ama olursa kazanamaz. Açıldıktan sonra çalışmıyorsa neden çalışmadığını söylemeleri lazım. 3 aylık görüntü istiyoruz. İstanbullular artık hiç kendilerini yanlarına yaklaştırmayacak. Eğer bu fabrika çalışmıyorsa, artık İstanbul'a ihanet ediyorlar, deriz. 3 aydır çalıştığına dair görüntüleri yayınlasınlar.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • Hasan. 1 yıl önce Şikayet Et
    Müfettişler ve Sayıştay, kim yetkili ise bu konuları derinden araştırması lazım. Buradan her şey çıkabilir. Dikkat.! İbb nin tüm faaliyetleri,finansal ,personel, yatırımlar, satınalma bakım vb. çok önemli.!!
    Cevapla
  • Malazgirt...71 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Osman bey ; herşeyi gayet iyi takip ediyorsunuz !! Şimdi sıra TV'de bunları anlatmakta !!!
    Cevapla
  • Adalet aşkı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Basın açıklamasını niye fabrikanın 1 km uzağında yaptın kardeş? Niye 'gel üretimi gözlerinle gör' davetine icabet etmedin? 'Ürettilen 22 milyon ekmeği niye saklamadın/bayatlatmadın' diye sormuşsun. Tabii senin baskın/teftişini hesaplamayıp ekmekleri halkın tüketimine sunarak suç işlemişler, sizin gözünüzde.
    Cevapla
  • Şinasi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fabrikada makinelerin üzeri örtülü duruyor, bir tane ekmek servis aracı girip çıkmıyor ... ise, bu nasıl çalışıyor sizce?
    Cevapla
  • ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    çalışmadığını söylediğin fabrikaya bi girip baksaydın be kabaktepe kabak gibi çalışıyor sizin gözleriniz bağlı sözleriniz mühürlü işiniz gücünüz fitne ve cahil kesime oynamak allah size gereken cevabı gerektiği yerde verecek
    Cevapla
  • Şinasi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fabrikada makinelerin üzeri örtülü duruyor, bir tane ekmek servis aracı girip çıkmıyor ... ise, bu nasıl çalışıyor sizce?
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    İMAMOĞLU da milleti güya teskin ediyor görünürken adeta olaya BENZİN DÖKMÜŞTÜR.Burayı GERMEYE gelmiş sayın LİDERİNİ, BAŞBUĞUNU,BAŞ KOMUTANINI,HADİM ÜL HARAMEYNİNİ,HADİM ÜL TÜRKİYESİNİ,REİSİ CUMKURUNU Recep Tayyip ERDOĞANI övmeye gelmiş diyerek orada bulunan EŞKİYALARI ŞADİ YAZICI bey efendinin üzerine KISKISLAMIŞTIR.ADETA PROVAKATÖRLÜK YAPMIŞTIR.Hani sen hiç sinirlenmiyordun,GOCCAMAN bir DEMOKRATTIN,HÜRRİYETCİYDİN Nerede kaldı?KAHROLSUN ŞEHİR EŞKİYALARI Yaşasın Yüce İSLAM DİNİ ve TARAFTARLARI.Bizler DUZLA LILAR olarak Dr.Ziya ŞADİ başkanımızın yanındayız.ekrem e ve YANDAŞLARINA yedirtmeyiz.O HERİF GARA YILANIN ADAMIYSA BEN DE sayın BAŞBUĞUM Recep Tayyip ERDOĞAN ın yanındayım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları Gazze'de İsrail birliklerini havaya uçurduğu anları paylaştı
Katil İsrail askerleri, bir camiyi havaya uçurdu: Alçaklar o anları keyifle paylaştı