Engin Altan Düzyatan'dan Çöp Adam tüyosu: ''Türkiye'nin alışık olduğu tarzda değil!''

Çöp Adam dizisinde ‘Tamer Yılmaz’ karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçecek olan Engin Altan Düzyatan "Çöp Adam Türkiye'nin alışık olduğu tarzda bir hikâye değil" şeklinde ifadelere yer verdi.

Engin Altan Düzyatan'dan Çöp Adam tüyosu: ''Türkiye'nin alışık olduğu tarzda değil!''
Engin Altan Düzyatan'dan Çöp Adam tüyosu: ''Türkiye'nin alışık olduğu tarzda değil!''
GİRİŞ 02.11.2022 10:17 GÜNCELLEME 02.11.2022 10:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yakın bir zaman sonra Star TV’de ekran macerasına atılacak Çöp Adam dizisinin başroldeki ismi Engin Altan Düzyatan seyircisini yakından ilgilendirecek açıklamalara imza attı. Daha önce Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, Kurşun, Diriliş Ertuğrul gibi projelerde ekran önüne çıkan Engin Altan Düzyatan üstleneceği ‘Tamer Yılmaz’ karakteri hakkında konuştu.

Duy Beni'ye Kırmızı Oda’dan farklı soluk getirecek transfer! Akışı etkilemeye geliyorDuy Beni'ye Kırmızı Oda’dan farklı soluk getirecek transfer! Akışı etkilemeye geliyor

‘’Asıl o zaman heyecan başlayacak’’

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Elçin Sangu ile başrolü paylaşacak olan Engin Altan Düzyatan Çöp Adam dizisiyle ilgili, “OGM yapıyor işi… Çok iyi bir yönetmenimiz var. Çok iyi bir oyuncu kadromuz var gerçekten… Oyuncu kadrosuna hemen hemen herkes hakimdir diye tahmin ediyorum. Çok akıllıca yazılmış bir senaryomuz var. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması benim en çok ilgimi çeken ve içinde olmak isteme sebeplerimden biri… Biz başladık, çekiyoruz… En yakın zamanda seyirci ile buluşacağız. Asıl o zaman heyecan başlayacak” dedi.

Teşkilat ile Yargı’yla yarışacak Güzel Günler dizisi büyük bombayı patlattı!Teşkilat ile Yargı’yla yarışacak Güzel Günler dizisi büyük bombayı patlattı!

‘’Türkiye’nin alışık olduğu tarzda bir hikaye değil’’

 “Psikolojik ağırlığı yüksek bir karakter diyebiliriz. Diğer oynadığım karakterlerden farklı olarak değerlendirdiğimizde psikolojisini ve derinliklerini irdelediğimiz bir yandan da karakterlerin değişik durumlar karşısında nasıl tepkiler verebileceğini gördüğümüz bir hikaye… Çok ilginç Türkiye’nin alışık olduğu tarzda bir hikaye değil. Onun dışında hikaye çok çekici… O yüzden heyecanlıyım gerçekten…”

KAYNAK: BİRSEN ALTUNTAŞ
Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Elçin Sangu seçim tekrarlanınca beni seçmen listesinden silmişler diye ysk ya iftira atıp sonra da seçimden önce taşınma başvurusu yaptığı için eline seçmen kağıdı ulaşmadığı çıkmıştı özür dileyeceğine yine ysk ya akıl tutulmasıyla yazılabilecek hem güçlü hem suçlu savunması yapmıştı o kadını ben izlemem engininde yeter ertuğrulun ekmeğini yediği
    Cevapla
  • Kemalettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Para durumları nasıl bolum basına ne kadar reklamlardan da iyi gidiyordur
    Cevapla
  • İhsan Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Alışık olmadiğimiz diziyi izlemeyiz,Gönüldaği gibi alışık olduğumuz diziler tutar...
    Cevapla
  • Yozgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem Türkiye nin alışık olduğu bir hikaye tarzı değil bu dizinin ülkemde ne işi var. senin o dizide ne işin var anlamak mümkün değil ?
    Cevapla
  • Deli Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki masumlar apartmanının bir versiyonu yapacaklar gibi hissediyorum.
    Cevapla
  • Masumlar Apartmani 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana da öyle geldi. Sanki daha cok Safiye yerine Han ön planda olacak... Dedim ki sabah aksam günde evini 7 defa süpüren komsuma ibret olur bu dizi, yok simdi 9 defa süpürüyor... Allah akil fikir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!