Duy Beni'ye Kırmızı Oda’dan farklı soluk getirecek transfer! Akışı etkilemeye geliyor

Süreç Film imzasıyla her Perşembe akşamı Star TV ekranına taşınan Duy Beni dizisine sürpriz bir oyuncu transfer edildi.

Duy Beni'ye Kırmızı Oda’dan farklı soluk getirecek transfer! Akışı etkilemeye geliyor
Duy Beni'ye Kırmızı Oda’dan farklı soluk getirecek transfer! Akışı etkilemeye geliyor
GİRİŞ 26.10.2022 15:13 GÜNCELLEME 26.10.2022 15:15

Rabia Soytürk’ün ‘Ekim Güleryüz’ ve Caner Topçu’nun ise ‘Kanat Günay’ karakterini üstlendiği Duy Beni dizisine yeni bir isim daha katılıyor. Ali Balcı’nın yönetmenliğini yaptığı ve 7 Temmuz’dan bu yana Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisine Tuğba Uluay dahil edildi. İlk oyunculuk tecrübesini Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisiyle kazanan Tuğba Uluay, senaryoya hareketlilik katmaya geliyor.

Engin Altan Düzyatan'dan Çöp Adam tüyosu: ''Türkiye'nin alışık olduğu tarzda değil!''Engin Altan Düzyatan'dan Çöp Adam tüyosu: ''Türkiye'nin alışık olduğu tarzda değil!''

Ali Gündoğdu ile İsmail Gündoğdu ikilisinin yapımcılığını üstlendiği Duy Beni’nin yeni transferi Tuğba Uluay’ın oynayacağı rol belli oldu. Daha önce Evlilik Hakkında Her Şey, Alev Alev ve Kırmızı Oda gibi dizilerde boy gösteren Tuğba Uluay’ın tenis hocası Gaye karakteriyle birkaç bölüm boyunca yer alacağının bilgisine ulaşıldı.

Teşkilat ile Yargı’yla yarışacak Güzel Günler dizisi büyük bombayı patlattı!Teşkilat ile Yargı’yla yarışacak Güzel Günler dizisi büyük bombayı patlattı!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı