İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni operasyon başlatıldı

İçişleri Bakanlığı: Tunceli'de Eren Abluka Sonbahar Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu' başlatıldı.

GİRİŞ 27.10.2022 09:47 GÜNCELLEME 27.10.2022 10:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Abluka Sonbahar Kış-4 (Tunceli- Ovacık-Mercan) Şehit J.Uzm.Çvş. Burak TORTUMLU Operasyonu” başlatıldı.

Tunceli ve Erzurum Jandarma Bölge Komutanlıkları koordinesinde Tunceli ve Erzincan İl Jandarma Komutanlıklarınca müşterek icra edilen operasyonda; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 548 personel 44 operasyonel tim görev alıyor. 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN ABLUKA SONBAHAR-KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Ordumuzu Korusun
    Cevapla
  • Rabbim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yar ve yardımcınız olsun sizi korusun KOÇYİĞİTLERİM BENİM!
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rabbim sen Tüm Güvenlik Güçlerimizin yar ve Yardımcısı ol Küffara karşı muzaffer eyle Koru kolla Muhafaza eyle Devletimize milletimize zeval verdirtme dış ve içimizdeki hainlerin kurdukları tuzakları boşa çıkart başlarına geçirt Amin İnşaALLAH
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Milleti rahat rahat uyusun vatan bölünmesin diye ölümüne savaşan askerlerimizi rabbim muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu