Muhteşem Yüzyıl’ın dikkat çeken ismi artık Balkan Ninnisi'nde boy gösterecek!

TRT1’in büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Balkan Ninnisi’ne sürpriz bir isim katılıyor. Muhteşem Yüzyıl’da Nigar Kalfa karakterini üstlenen Filiz Ahmet, Balkan Ninnisi’yle el sıkıştı.

Muhteşem Yüzyıl’ın dikkat çeken ismi artık Balkan Ninnisi'nde boy gösterecek!
Muhteşem Yüzyıl’ın dikkat çeken ismi artık Balkan Ninnisi'nde boy gösterecek!
GİRİŞ 05.11.2022 14:46 GÜNCELLEME 05.11.2022 14:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Evrim Yöney’in yönetmeni, Yalçın Arı ile Uğur Uzunok’un ise yapımcısı olduğu Balkan Ninnisi ekibine bir isim daha ismini yazdırdı.

Çekimleri Makedonya’ya bağlı Üsküp’te gerçekleştirilen ve 21 Haziran’dan beri yayın hayatını sürdüren Balkan Ninnisi’ne Filiz Ahmet dahil edildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a beklenmedik transfer! Usta oyuncu ekranlara dönüyorBen Bu Cihana Sığmazam’a beklenmedik transfer! Usta oyuncu ekranlara dönüyor

Oyunculuk kariyerinde Hekimoğlu, Hayat Şarkısı, Elveda Rumeli gibi projelerde boy gösteren Filiz Ahmet’in hangi karakteri oynayacağı belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı ‘Nigar Kalfa’ karakteriyle hafızalara kazınan Filiz Ahmet, Balkan Ninnisi’nin 18.bölümünde ‘İvana’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    bende ne zaman gelecek diyordum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!