Üniversiteli genç kız dehşeti yaşadı! 15 köpek saldırdı

Nevşehir’de 20 yaşındaki üniversite öğrencisi, 15 köpeğin saldırısı sonucu yaralandı.

GİRİŞ 28.10.2022 20:54 GÜNCELLEME 28.10.2022 20:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay bu sabah saatlerinde Ürgüp İlçesi Kavak Önü mahallesi 224. sokakta meydana geldi.

Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü 2. sınıf öğrencisi Kübra Nayman, okula gitmek için evinden çıktığı sırada başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.



Köpeklerin Kübra Nayman'a saldırdığını gören mahalle sakinleri olaya müdahale ederek köpekleri uzaklaştırdıktan sonra Kübra Nayma’nı Ürgüp Devlet Hastanesine götürdü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kübra Nayman’a çok sayıda dikiş atıldı. Yaşadıklarını korku dolu gözlerle anlatan Kübra Nayman; “Sabah saatlerinde okula gitmek için evden çıktım. O esnada köpeklerin saldırısına uğradım. Köpekli görünce hiçbir şey yapmadım. Köpeklerden birisi havlamaya başlayınca hepsi birden saldırdı. Bende evimde evcil hayvan besliyorum. Köpekleri görünce hiçbir şey yapmadan bekledim. Daha sonra kendimi yerde buldum. 15 tane köpek bir anda üzerime doğru geldiler. Çevredeki vatandaşlar sayesinde kurtuldum. Kafamda, sırtımda, bacaklarımda ve kolumda yaralar var” şeklinde konuştu. Acilen bir çözüm bulunması gerektiğini de söyleyen Nayman; “Saldırıya uğrayan sadece ben değilim. Daha önce bir çocuğa ve bir vatandaşa da saldırı olmuştu. Bu duruma biran önce çözüm bulunmalı. Turistlere de saldırabilir” dedi.



Olayı öğrendikten sonra kızını almak için Ürgüp’e gelen Baba Hasan Nayman da; “10-15 köpek sabah saatlerinde kızıma saldırdı. Kızım da çok sayıda yara var. Kafasında 4 dikiş var. Bu hayvanları savunan arkadaşlar biraz da insanları savunsunlar. Bundan sonra bu olaylar olmasın. Sokaklarda yaşlılar var, daha küçük çocuklar var. Bunları kim kurtaracak?” dedi.

"15 köpek kız çocuğunu aralarına almış, ısırıyordu"

Kübra Nayman’ın yaşadıklarına şahit olan mahalle sakini Sevgi Erdem de o anları anlattı. Erdem; “Sabah işe gidiyordum. Karşımda 15 tane köpek, bir kız çocuğunu aralarına almışlar ve ısırıyorlar. Bir anda şok oldum. Markette alışveriş yapan bir kişi vardı. Hemen ona söyledim. O da arabasıyla köpeklerin arasına dalarak çocuğu hemen arabasına aldı ve hastaneye götürdü. Sokakta başıboş gezen bu köpekler her gün tehdit saçıyor. O kızımızın yerinde bizde olabilirdik” ifadelerini kullandı.

Daha önce babasına da köpek saldırdığını ve bu köpek sorunun çözülmesini isteyen Melih İlbağ da açıklamasında; “Ürgüp’te babama da köpek saldırmıştı. Yaklaşık 6 ay tedavi gördü. Uzun süre yoğun bakımda yattı ve tam 28 dikişi vardı. Kapadokya bölgesinde bu kadar köpeğin insanlara saldırması normal değil” diye konuştu. Akşam saatlerinde evlerinden çıkamadıklarını söyleyen Ahmet Uzun da bu köpeklerin biran önce toplanması dile getirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan hakları savunucuları bu kadar da güçlü değildir, yani kaç yerde saldırı haberi var ben de saldırıya maruz kaldım hayvan hakları(kedi köpek)cilerin istediği oluyor da mağdurların istediği neden olmuyor. Topyekün imza toplansa hızlı netice alınır.
    Cevapla
  • Gris -Zone 1 yıl önce Şikayet Et
    Meclis'daki Muhalefet partileri (6+1) neden başıboş köpeklerin saldirilarina tepkisiz kaliyor ? sessiz izlemekle yetiniyor ? bu konuyu TBMM'ye tasimiyor ? hiç dile getirmiyor, sizce ? yasalarin degismesine sürekli engel oluyor, neden ?... ?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı tarzda olay olmaması adına avcılar cihangir mahallesinde 7/8 tane köpek birlikte dolaşıyorlar be insanlara saldırıyorlar belediye ilgilenmiyor
    Cevapla
  • Curkuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü yorum yapmayın. Hayvanseverler kızabilir.
    Cevapla
  • Kadikoylu 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden masum çocukları görmezden gelen, işini yapmayan çocuklarımızi korumayan vicdansız tüm yetkililer cehennemde yanarak ızdırap çeksinler, Allah'ın gazabı hepsinin üzerine olsun.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Basit bir çozüm varken , her yıl 1000 lerce insan köpek saldırısına maruz kalıyor..ömürleri maksimum 10-15 yıl ya bakılacak , yada itlaf edilecek..merhamet bir çocugun geleceğinden önemli degil bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı