Parkta köpek dehşeti! Kaçtı ama kurtulamadı

Başıboş köpekler şimdi de parkta dinlenen 65 yaşındaki Refik Sahillioğulları'na saldırdı. Güçlükle kurtulan Sahillioğulları, soruna çözüm bulunmasını istedi.

GİRİŞ 15.11.2022 09:39 GÜNCELLEME 15.11.2022 09:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bitlis'te 11 yaşındaki Mustafa Erçetin, köpeğin ısırması sonucu kuduz olarak hayatını kaybederken, ülke genelinden benzer vaka haberleri gelmeye devam ediyor.

Hatay'ın Samandağ ilçesindeki Atatürk Sahil Parkı'nda yürüyüşe çıkan 65 yaşındaki Refik Sahillioğulları, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Sahillioğulları'nın bağırarak yardım istemesi üzerine, çevredekiler köpekleri uzaklaştırdı.

Kolundan ve bacağından yaralanan Sahillioğulları, ihbar üzerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İLK SALDIRI DEĞİL

Tedavisinin ardından taburcu edilen Sahillioğulları, parkta her yürüyüş yaptığında sahipsiz köpeklerle karşılaştığını söyledi. Köpeklerin ısırması nedeniyle acı çektiğini belirten Sahillioğulları, şöyle konuştu:

"Her sabah veya akşam yürüyüş yaptığımda arkamda 5-6 köpek oluyor. Bazı günler saldırmaya çalışıyorlardı ama umursamıyordum. Son olayda akşam yürüyüş yaparken köpekler üstüme saldırdı. Saldırı sırasında tanıdıklar beni kurtarmaya çalıştı ama köpekler 2-3 yerimden ısırdı. Acılar içerisinde kıvrandım. İlgili kurumlardan bu köpeklerin toplatılmasını istiyorum. Atatürk Sahil Parkı çok güzel bir yer ancak bu köpeklerin içerisinde olması çok sakıncalı. Bu köpeklerin toplatılmasını belediyeden rica ediyorum. Sadece bana değil birçok kişiye saldırıyorlar."

 

Köpek saldırısından kaçarken can veren küçük Mahra'nın babasından anlamlı mücadele!Köpek saldırısından kaçarken can veren küçük Mahra'nın babasından anlamlı mücadele!

Bursa'da çiftliğe giren köpek sürüsü dehşet saçtı: 8 oyun telef olduBursa'da çiftliğe giren köpek sürüsü dehşet saçtı: 8 oyun telef oldu

İstanbul’da pitbull dehşeti: Vatandaşlar korkudan otomobillerin üzerine çıktıİstanbul’da pitbull dehşeti: Vatandaşlar korkudan otomobillerin üzerine çıktı

Babaların feryadı: Başıboş köpeklere önlem alınsın, çocuklarımızın canı yanmasınBabaların feryadı: Başıboş köpeklere önlem alınsın, çocuklarımızın canı yanmasın

Başıboş köpek faciasının korkunç bilançosu: 10 ayda 27 ölüm!Başıboş köpek faciasının korkunç bilançosu: 10 ayda 27 ölüm!

KAYNAK: AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 7
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Adıyamanda da her yer sokak köpeği önlem ise yok şikayet ediyorsun sonra aldıklari gibi geri birakıyorlar anladığım bu iş böyle devam eder tâki basın gereken tepkiyi verirse başka yoksa belediye başkanlarının umrunda deyil
    Cevapla
  • yaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklerle köşe kapmaca oynuyoruz. 2 tane saldırgan köpek var sitenin etrafında. Eve giderken köpeğin birini görünce yolun karşısına geçtim diğeri de ordaymış arka sokağı dolandım geldim sokağın başında efeleniyor yayanın birine. Yani yolu uzata uzata 10 dklık mesafeyi 1 saatte giidp eve ulaştım. Hayvan hakları kanununu çıkarıp sokakları köpeklere teslim ettiler. Belediyeyi arıyoruz burda saldırgan köpek var alın bunları diye hiç oralı olmuyor chpli çankaya belediyesi. Kanun var geri sokağa bırakmak zorundayız diyorlar.
    Cevapla
  • no problem 1 yıl önce Şikayet Et
    belediyeye dava açsın onların görevi toplamak güzel para alır sorumlulara da görevi yerine getirmemeden ve yaralanmaya sebeiyetten ceza davası açsın bak ortalıkta köpek kalıyor mu
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    bir avuç sözde köpek severin gönlünü hoş tutmak için 85 milyon mağdur ediliyor, sokaktaki başıboş köpeklerin ne faydası var, sadece zararı var, köpekten başka hayvan yok mu, keklik sülün kaz kuzu güvercin kanarya gibi bir çok güzel hayvan varken sadece köpekler korunuyor, ısıran parçalayan yaralayan öldüren hayvanın sokakta ne işi var, ama asıl konu başka, evlerinde anne ve babalarına bakmayanlar köpeklerine bakıyorlar, tıpkı avrupada olduğu gibi, hep söylüyoruz sokakta başıboş köpek bırakmayın, sahipli köpekler de numaralı tasmalı ve ağızlıkla dışarı çıkmalı, en küçük vukuatta sahipleri sorumlu olmalı,
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her gün başı boş sokak köpek saldırıları oluyor önlem ise yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…