Google, 29 Ekim'i unutmadı!

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için özel Doodle tasarladı.

Google, 29 Ekim'i unutmadı!
Google, 29 Ekim'i unutmadı!
GİRİŞ 29.10.2022 00:59 GÜNCELLEME 29.10.2022 01:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Google, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel Doodle tasarladı. Dünyanın en çok kullanılan arama motoru, özel günleri unutmaması ve konuya dikkat çekmek için klasikten sıyrılarak kullanıcılarına farklı tasarımlar sunuyor.

Google kullanıcıları, Doodle tasarımının üzerine tıklayarak konu hakkında bilgi sahibi oluyor. Google, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı Doodle’da eski TBMM binası karikatürize edilerek kırmızı bir çerçeve içinde verildi. Tasarıma tıklayınca kırmızı ve beyaz renkteki havai fişek patlamaları ana sayfa üzerinde yer aldı. 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen sazanlık yapıp oltaya takılmayın. Görseli google hazırlamıyor, Türkiye deki google sayfasını yöneten işbirlikçi medya yapıyor. Gerçek google tarafında Türkiye ile alakalı olayları takan yok. İnanmayan vpn ile bağlanıp com uzantılı global sayfaya girip baksın 29 ekim olan resim yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!