Habur Sınır Kapısı'nda kaçakçılar yakalandı: Binlerce cep telefonu ele geçirildi!

Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri Habur Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonlarda binlerce kaçak cep telefonu ile kablosuz kulaklık ele geçirdi.

Habur Sınır Kapısı'nda kaçakçılar yakalandı: Binlerce cep telefonu ele geçirildi!
Habur Sınır Kapısı'nda kaçakçılar yakalandı: Binlerce cep telefonu ele geçirildi!
GİRİŞ 31.10.2022 10:25 GÜNCELLEME 31.10.2022 10:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince, son günlerde Habur Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonlarda binlerce kaçak cep telefonu ile kablosuz kulaklık ele geçirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Gümrük Muhafaza ekiplerinin analiz ve hedefleme faaliyetleri ve rutin kontrolleri sonucu riskli görülen araçlar, yolcular ve beraberindeki bagajlar x-ray taramasına sevk edildi.

Tarama sonucunda yoğunluk farkı tespit edilen araçlar, detaylı aramaya tabi tutuldu. Yapılan aramalarda, tırların çekici ve dorselerinin doğal boşlukları ile dingil kısımlarının boşluklarında, otomobillerin havalandırma sistemlerinin içerisinde, yolcuların çantaları ile vücutlarına sarılmış halde binlerce kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen kaçak cep telefonlarına el konurken sorumlular hakkında yürütülen soruşturmalar Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Zonguldaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın Kim bilir başka daha neler vardır. Bir de şu kaçak sigaraları yakalasalar ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak