İlber Ortaylı'yı kızdıran olay: Meslektaşları bunu sormalı

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı, isim vermeden 'Meslektaşları bunu sorgulamalı' diyerek yönetmenleri ve senaristleri eleştirdi.

İlber Ortaylı'yı kızdıran olay: Meslektaşları bunu sormalı
İlber Ortaylı'yı kızdıran olay: Meslektaşları bunu sormalı
GİRİŞ 01.11.2022 15:36 GÜNCELLEME 01.11.2022 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Prof. Dr. İlber Ortaylı, YouTube'ta bir yayına konuk oldu. Ortaylı buradaki konuşmasında, isim vermeden  yönetmen ve senaristleri eleştirdi.

"MİLLET HASTA DOSYALARIYLA SENARYO YAZIYOR"

Ünlü tarihçi, "Merhum Engin Geçtan vardı bence çok okuyan çok bilen bir adamdı. Çok önemli bir vasfı daha vardı; hastası hastasıydı. Hipokrat yemini vardı, dosyası kendisindeydi. Kimse bilmezdi yakını bile. Şimdi öyle günlere geldik ki millet hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor. Bu ne kadar doğru ben bilmem, meslektaşları bunu sormalı" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Can ATAKLIIIII, Mine KIRIKKANATTTT, Fazıll SAYYYY..hatta ve hattaaa İlber ORTAYLII gibi şahsiyetlerin dediklerine hemen " ne dedi ,onu dedi, bunu dedi, şunu dedi" diye dikkat kesilmek ne derece doğru acaba?? Özellikle İlber ORTAYLI hocanın "bağrından çıktığı bu milleti devamlı aşağılayan hakir gören, tepeden bakan " tavırlarından bıktı artık bu millet..!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi