SETA Ege ve doğu Akdeniz'de Türk dış politikasını masaya yatıracak

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) Yunanistan'ın kışkırtmalarıyla gerilimin azalmadığı Ege ve Doğu Akdeniz'de Türk Dış Politikasını ele alacak.

SETA Ege ve doğu Akdeniz'de Türk dış politikasını masaya yatıracak
SETA Ege ve doğu Akdeniz'de Türk dış politikasını masaya yatıracak
GİRİŞ 01.11.2022 16:47 GÜNCELLEME 01.11.2022 16:47

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran'ın açılış konuşmasını yapacağı panelde Türkiye'nin Yunanistan'ın tüm hukuksuzluklarına karşı kararlı ve taviz vermeyen duruşu ile bundan sonra izlenecek yol haritasının ayrıntıları da değerlendirilecek.

Ankara'da düzenlenecek panelin moderatörlüğünü SETA'dan Muhittin Ataman üstlenecek. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden Yücel Acer, Ufuk Üniversitesi'nden Sertaç Hami Başeren, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nden Nurşin Ateşoğlu Güney panelde konuşmacı olarak yer alacak. 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’