Diyarbakır'da tekstil fabrikasında kaza geçiren gencin hayatı kabusa döndü

Diyarbakır’da yaşayan 30 yaşındaki Uğur Ekin, 5 yıl önce Tekirdağ’da çalıştığı tekstil fabrikasında, yaş kumaş taşırken, kumaş arabasının tekeri kırılıp ayağının üzerine düştü.

Diyarbakır'da tekstil fabrikasında kaza geçiren gencin hayatı kabusa döndü
Diyarbakır'da tekstil fabrikasında kaza geçiren gencin hayatı kabusa döndü
GİRİŞ 02.11.2022 03:50 GÜNCELLEME 02.11.2022 03:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da yaşayan 30 yaşındaki Uğur Ekin, 2018 yılında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalıştığı sırada kaza geçirdi. Ekin, ram operatörü olarak gece vardiyasında çalıştığı sırada yaş kumaş taşırken, kumaş arabasının tekeri kırılıp da sol ayağının üzerine düşmesiyle kaza geçirdi. Sabah hastaneye giden Ekin, tedavi altına alındı.

Buradan farklı birimlere sevk edilen Ekin, 5 yılda gidilmedik hastane ve doktor bırakmadı. Hiçbir hastane ve doktorda sol ayağında oluşan şişliğe teşhis konulmadığını belirten Ekin, çalıştığı fabrikanın da ihmali olduğunu ileri sürerek hayatının kabusa döndüğünü, hiçbir yerde çalışmadığı için maddi imkansızlıklar yaşadığı aktararak tedavi için ilgililere çağrıda bulundu.

2018 yılında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde çalıştığını aktaran Uğur Ekin, bir tekstil firmasının fabrikasında ram operatörü olarak çalıştığını ifade etti. Ekin, “Yaş kumaş taşırken, kumaş arabasının tekeri kırıldığı için ayağımın üzerine düştü. Üzerine düştüğü gibi ayağımı çektim. Gece vardiyasında çalışıyordum. Gece vardiyasında çalıştığım için hastaneye de götürmediler. Sabah geç saatte kendi arabalarıyla beni götürdüler. Devlet hastanesi kayıtlarında hepsi var. Acilden giriş yapıldı, kalp damara sevk edildi. Orada tedavime devam ettim. O günden sonra sağlığımdan dolayı da çalışamıyorum” dedi.

“Tedavi olamadığı için ayağım bu şekilde oldu”

“Çalıştığım zamanda 1-2 ay çalışmadan sonra hastalanıyorum ve çalışamıyorum” diyen Ekin, “Daha sonra devlet hastanesinden üniversite hastanesine gönderildim. Orada tedaviye devam ettim, sonuç vermedi. Trakya Üniversitesine gittim. Orada da tedavi aldım ama herhangi bir çözüm bulamadık. Çalıştığımda hastalanıyorum bu yüzden engelli raporu çıkardım. Ona da yüzde 36 verildi. Arada 1-2 sene geçti yine rapor çıkartmaya çalıştım bu sefer aynı hastanede raporumu düşürdüler. Herhangi düzgün bir tedavi yok, teşhis yok. Tedavi olamadığı için ayağım bu şekilde oldu. Onun acısını çekiyorum. Doktorlara gidiyorum düzgün bir tedavi önermiyorlar ve bakmıyorlar. Hayatım kabusa döndü. Yetkililerden yardım istiyorum, buna bir çözüm istiyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Amaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sifa versin kardes
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu benzer bir hastalığın belgeselini izlemiştim bir kadının bacakları böyleydi sebebi ödemmiş kalıcı tedavisi yokmuş masaj ve varis çorabı gibi bi çorap ile tedavi etmişlerdi bacağı yarı yarıya küçülmüştü inşaAllah yazdığımı okursun faydası olur
    Cevapla
  • FATİH 1 yıl önce Şikayet Et
    Dostum internet üzerinden cimere yaz, oradan yardım iste. Direkt cumhurbaşkanlığı ilgileniyor. istek ve şikayetler erdoğana eksiksiz bildiriliyor. Belki oradan fayda bulabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Geçmiş olsun Allah bol bol şifa versin.
    Cevapla
  • akit 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun ALLAH sifa versin
    Cevapla
  • mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    benimde ayagım aynı şişdi cok doktor gezdim care bulamadılar sonunda lenfoma teşhisi kondu kemotarapi aldım iyileştim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı