Sedef Kabaş ümmeti hedef alan TRT spikerini destekleyeyim derken haddi iyice aştı

CHP'nin yalan stratejisinin arkasındaki isim Sedef Kabaş TRT'de canlı yayında ümmeti hedef alan spiker Deniz Demir'i destekleyerek İslam dini için "hurafelerin yolu" ifadelerini kullandı.

Sedef Kabaş ümmeti hedef alan TRT spikerini destekleyeyim derken haddi iyice aştı
Sedef Kabaş ümmeti hedef alan TRT spikerini destekleyeyim derken haddi iyice aştı
GİRİŞ 02.11.2022 10:07 GÜNCELLEME 02.11.2022 10:15
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

TRT spikeri Deniz Demir geçtiğimiz günlerde yayını bitirirken yayın akışından çıkarak cep telefonu üzerinden, “Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığı ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken..' ifadelerini kullandı. İslam ümmetini hedef alan ifadeleri büyük tepki çekti.

Son dakika... Başkan Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş için istenen ceza belli olduBaşkan Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş için istenen ceza belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş tahliye edildiCumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş tahliye edildi

Uğur Dündar 'Yılın Atatürkçüsü' ödülü Sedef Kabaş'a ithaf ettiUğur Dündar 'Yılın Atatürkçüsü' ödülü Sedef Kabaş'a ithaf etti

"HURAFELERİN YOLU İSLAM"

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'i bakanlar Süleyman Soylu ve Adil Karaismailoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alınan ve toplumun kutsallarını aşağılayan CHP'li gazeteci Sedef Kabaş TRT spikeri Deniz Demir'in İslam'a saldırısını bir süt düzeye çıkardı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

TRT yönetimi, Deniz Demir’in bu “milli ve yerli” mesajından neden rahatsız olmuş? Gerekçe ne? Biz bir ümmet değil, MİLLETİZ! Biz “kul” değil, BİREYİZ! Bizler hurafelerin değil, BİLİMİN yolunda ilerleriz! Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de tek dünya liderimiz biliriz.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 76
  • Zenci Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar artık Kıral Kanun tanımaz Adalet birşey yapmaz 100 yıldır durum bu
    Cevapla
  • Yavuz Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Seküler eğitim sisteminden ne bekliyorsunuz kardeşim. Türkiyedeki eğitim sistemi bilimsellikllik maskesinaltınta dininden uzak insan yetiştiriyor. Sorunun kaynağı eğitim sistemimizde yatmaktadır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kul olmaz ,, cehenneme odun olurlar
    Cevapla
  • deli istanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    vay vay vay ,siz den olsa olsa soyulmuş soğan başı olur. başkada bir kis olmaz
    Cevapla
  • misafirr 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kimin kulusun?
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    galiba TAĞUT un
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!