Sözcü ve Korkusuz gazeteleri çok sayıda kişiyi kovdu

Gazeteci İsmail Saymaz, Korkusuz ve Sözcü gazetelerinde bazı köşe yazarları ile çok sayıda editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işlerine son verildiğini duyurdu.

Sözcü ve Korkusuz gazeteleri çok sayıda kişiyi kovdu
Sözcü ve Korkusuz gazeteleri çok sayıda kişiyi kovdu
GİRİŞ 02.11.2022 19:06 GÜNCELLEME 02.11.2022 19:16
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Halk TV Yazarı İsmail Saymaz, Sözcü ve Korkusuz gazetelerinde birçok kişinin işine son verildiğini açıkladı. 

Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sözcü ve Korkusuz gazeteleri Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile yollarını ayırdı. Ayrıca 40 kadar editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işine son verildi. Gerekçe, ekonomik sebepler olarak gösteriliyor" ifadelerini kullandı.

SİNAN NEYDAN DA PAYLAŞTI

Sözcü yazarı Sinan Meydan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "2017'den beri her pazartesi Sözcü'de yazdığım yazılarıma -ekonomik sıkıntı gerekçe gösterilerek- son verilmiştir. 6 yıl boyunca özgürce yazmamı sağlayan @gazetesozcu ,'ye, beni ülkenin en çok okunan yazarlarından biri yapan siz değerli okurlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

MAHALLİ: KÖŞE YAZILARIMA SON VERİLDİ

Gazeteci Hüsnü Mahalli de yaklaşık 5 yıldır yayımladığı Korkusuz gazetesindeki köşe yazılarına son verildiğini açıklamıştı.

Mahalli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları söylemişti: "Yaklaşık beş yıldır yazdığım Korkusuz’daki köşe yazılarıma son verilmiştir. Geçen süre içinde hiç bir yazıma müdahale etmeden yayınlayan gazete yönetimine ve yazı işlerindeki meslektaşlarıma samimi dostluklarından dolayı teşekkür ediyorum. Mücadeleye devam"

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 48
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu fonlarmı kesildi
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu medyayı besleyen fondoslar acaba fonlamaktan yorulup vazmigectiler.
    Cevapla
  • Ömer Hüseyinoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kullanılan peçete atılır.
    Cevapla
  • Zehni 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuru kalabalık
    Cevapla
  • Sermet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip gazete patronlarına baskı yapmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!