Vali Yerlikaya da katıldı... İstanbul'da kan bağışı rekor denemesi

"Şişli'de Rekor Zamanı" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Bir günde 587 kişinin üzerinde kan bağışı yapılmasını bekliyoruz. İnşallah 600'ü geçelim" dedi.

GİRİŞ 03.11.2022 15:57 GÜNCELLEME 03.11.2022 17:24

Şişli Kaymakamlığı'nın öncülüğünde Türk Kızılay İstanbul Şubesi ve Şişli Belediyesi "Şişli'de Rekor Zamanı" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Bağışçılar bir AVM önüne kurulan Kızılay çadırına gelerek kan veriyor. Kampanyada bir günde en çok kan verme rekoru olan 587 kişi geçilmeye çalışılacak. Kampanya 5 Kasım'a kadar devam edecek. 

Kan bağışında bulunarak kampanya destek veren İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbul'da bir günde kan verme rekoru 587 kişi. Bugün bu meydanda kaymakamımız diyor ki 'Diğer ilçelere, diğer kampanyalara meydan okuyoruz'. Bir günde 587 kişinin üzerinde kan bağışı yapılmasını bekliyoruz. İnşallah 600'ü geçelim. Bu diğer kampanyalara bir nefes olsun. Onlara da bir heyecan gelsin istiyoruz. Türk Kızılayı'nın başkanından her bir neferine, burada görevli olan herkese bu şehrin valisi olarak teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Etkinlikte, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin, 'Ses Ver Hayata Emniyetli Yarınlara Projesi' kapsamında kurulan Kuştepe Çocuk Korosu da sahne aldı.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri