FETÖ'den ihraç edilen eski Astsubay uyuşturucuyla yakalandı

Ankara'da FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen eski Astsubay Üst Çavuş D.Ü, 1,5 kg metamfetamin ile yakalandı. Gözaltına alınan D.Ü. tutuklandı.

GİRİŞ 03.11.2022 19:52 GÜNCELLEME 03.11.2022 20:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara'da FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen eski Astsubay Üst Çavuş D.Ü, 1,5 kg metamfetamin ile yakalandı. Gözaltına alınan D.Ü. tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden operasyonla ilgili şu açıklama yapıldı: 

İlimizi yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine; 3.11.2022 günü Gölbaşı ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 1.5 kg metamfetamin ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şüphelinin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen eski Astsubay Üst Çavuş D.Ü. isimli şahsın olduğu anlaşılmış, "Uyuşturucu-Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan tutuklanmıştır.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    bu iblis haşhaşilerden ne duysam asla şaşırtmıyor çünkü 15 temmuzda türksata gelen aracı hain asker tarıyor sonra sünnet diye oturup su içiyor bu ince ayrıntılar bu hainlerin hainlikte sınırları yoktur
    Cevapla
  • AF YOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra bunlardan her şey beklenir. Resmi kurumlarda çalışan ne kadar Vatan Haini varsa hepsini Temizleyin. Kesinlikle Acımayın.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    chp pkk adami bosuna gandi atlamaz bunlari akp adami saniyor ne bilsin kendi adamlari oldugunu
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    KEMAL, BU HABER SENiN KU LAĞINA BİR ŞEY, ŞEYETTİRİYO R MU, YANİ TIRMALIYOR MU.
    Cevapla
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Hani bunlar mehdinin muritlerydi. Ne olduda uyuşturucuya karıştırarak. Baştan beri bütün terörist grublarla beraber hareket etmişler. Hani dini cemeattılar. İnsanlarımız bilgisiz olunca bu çok rahat ettiler. Yüce Allah Güvenlik güçlerimize yardım etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama