Son dakika: İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem!

Son dakika deprem: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada İzmir'in Buca ilçesi merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem geldiği bildirildi. Saat 03:29 sularında gerçekleşen deprem İzmir ve çevre illerden hissedildi.

GİRİŞ 04.11.2022 04:30 GÜNCELLEME 04.11.2022 09:20
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Son dakika deprem: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan deprem açıklamasında, İzmir'in Buca ilçesi merkezli derinliği 4.5 km olan 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre ilçelerden ve illerden de hissedildi.

AFAD'DAN İZMİR DEPREMİ AÇIKLAMASI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.29'da İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Depremin 14,47 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

BAKAN SOYLU: 2 KİŞİ PANİKLE ATLAMA SONUCU YARALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisinin ulaşmadığını bildirdi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İzmir Buca'da saat 03.29'da gerçekleşen 4,9 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. İki vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir cami minaresinde de hasar meydana gelmiştir." ifadesini kullandı.

Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verileceğini belirten Soylu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

BUCA BELEDİYE BAŞKANI: CAN VE MAL KAYBI İHBARI YOK

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar herhangi bir mal ve can kaybı tarafımıza ulaşmamıştır" dedi.

İZMİR BELEDİYE BAŞKANI SOYER'DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada “Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız. Kimsenin zarar görmemesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 48
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz yuzumuzu bahanesiz Allah'a dönelim kardeşim.
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Bucada çok kaçak bina var
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki depremler chp iktidarında olmadı. 1 adet bile ev yapamazlar, maaşlar ödenmez ve sebep olarakda kendinden önceki hükümetlerin kendilerine enkaz bıraktığı yalanını söyler ve bu yalanada inanan birsürü koyun çıkardı. Bunlar heykel yapmaktan para bulamazlar.
    Cevapla
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya için vakit daralıyor kim ne derse desin kuraklık artışları ve iklimsel afetlerdeki artışlar ve buna bağlı göçlerde artışı yakın zamanda göreceğiz savaşlarda artış huzursuzlukların artışı nedeniyle yaşanacak her gelen zaman geçen zamanı aratacak
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzun süredir Türkiye'nin herhangi bir yerinde 5 şiddetine yakın depremler olmuyordu. Olunca da insana sanki 7 şiddetinde oluyormuş hissi veriyor. Aslında bunun sebebi gece dışarıda ses olmadığı için sarsıntı esnasında çatırdı sesleri duyulması ama aynı deprem gündüz olsaydı dışarıdaki gürültü kirliliğinden dolayı çatırdı sesleri duyulmayacaktı ve insanlar bu kadar korkmayacaktı. Zaten ne der Felak Suresi ? "Yaratılmışların şerrinden, karanlık çöktüğü zaman gecenin şerrinden" diye devam eder. Allah bizleri gecenin şerrinden muhafaza eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yasa dışı Yahudi yerleşimciler, Filistinli şoförü darbetti
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması: Biz ateşkesi kabul ettik