Tansu Çiller ile ilgili bomba iddia: Yeni parti kurdurdu, ismi ve amblemi de belli!

Uzun bir süredir siyasetten uzak duran eski Başbakan ve eski DYP lideri Tansu Çiller ile ilgili gelen kulis bilgisi gündeme oturdu. Çiller'in yeni parti kurdurduğu ve kuruluş dilekçesinin İçişleri'ne teslim edilmesi beklendiği iddia edildi.

GİRİŞ 04.11.2022 10:40 GÜNCELLEME 04.11.2022 10:43
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

"Bana ihtiyaç olduğunu anlarsam siyasete geri dönerim" diyen Tansu Çiller siyaset sahnesine dönüyor. Demokrat Parti geleneğinden gelen küçük partilerden istediği cevabı alamayan Tansu Çiller'in DYP eski Teşkilat Başkanı Halil İbrahim Şahinler'e yeni partiyi kurdurduğu iddia edildi.

Tansu Çiller'den dikkat çeken TOGG açıklamasıTansu Çiller'den dikkat çeken TOGG açıklaması

Tansu Çiller'den iddialara yalanlama! Ekonomi açıklamasıTansu Çiller'den iddialara yalanlama! Ekonomi açıklaması

Akşener'e, 'Her devrin Asena'sı' benzetmesiAkşener'e, "Her devrin Asena'sı" benzetmesi

Halil İbrahim Şahinler ve Tansu Çiller

KURULUM TAMAMLANDI

Çiller için kurulduğu iddia edilen yeni partinin adının Merkez Sağ Partisi (MSP) olduğu belirtiliyor. Çiller'in yeni partisinin kuruluşunu tamamladığı ve Anıtkabir'e ziyaretin bile yapıldığı belirtiliyor. Merkez Sağ Partisi'nin kuruluş dilekçesinin ne zaman İçişleri Bakanlığı'na teslim edileceği merak konusu oldu.

Tansu Çiller'den dikkat çeken açıklama: Ekonomiyi kurtarabilirdik, izin vermediler!Tansu Çiller'den dikkat çeken açıklama: Ekonomiyi kurtarabilirdik, izin vermediler!

Tansu Çiller uyardı: Koalisyon Türkiye'yi bitirir!Tansu Çiller uyardı: Koalisyon Türkiye'yi bitirir!

Tansu Çiller 6'lı masayı bombaladı: Beni dehşete düşürüyorTansu Çiller 6'lı masayı bombaladı: Beni dehşete düşürüyor

İŞTE YENİ PARTİNİN OLDUĞU İDDİA EDİLEN AMBLEM...

Tansu Çiller için kurulduğu belirtilen Merkez Sağ Partisi'nin kısaltması olan (MSP) rahmetli Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın Milli Selamet Partisi'nin kısaltmasıyla aynı olacağı ve partinin ambleminin ise MHP gibi '3 Hilal' taşıyacağı iddia edildi.

İşte Çiller'in yeni partisinin amblemi;

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 142
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Severiz sevmeyiz ama solaklardan iyidir ama kıymeti kendinden menkul bir kadın parti kursa ne kurmasa ne.
    Cevapla
  • Wanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli erbakani sabote edenlerden birisi olduğunu iyi biliyoruz kadin.Git torun sev..zamanında jitem Vs.ile yaptığınız zulümlere ahirette ne cevap vereceğini düşün..
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Erbakanı sabote edenler diyorsunda Çiller, Chp veya Dsp li değilki. Erbakanın kendi adamları asıl şimdi sabote az gelir daha doğrusu anasını ağlatan ve Refahı gömenlerle birlikte.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit özdag gibi o da kursun bir parti.
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefetin 6 artı 1 partisi var ! 6 partinin karşısında duracak bi 6 partide bize lazım !
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    tansu hanim neden siyasete atılıyor anlamadım zaten oy potansiyeli sıfır. ihtiyaçda şuan yok.anaplı ve dogruyolcu muhafazakarlar zaten ak partiyi tercih ediyor. digerleri iyi partideler. iyi partide olanlari geri çagirirsa zaten gelmezler. bence meral hanımın uykusu kaçmıştır. bakalım neler olacak..ama meral hanim eski genel başkanına post vermez..bence tansu hanim başlamadan bu işe girmesin .direk ak partiye aday milletvekili olsun.reis ona bir bakanlık verir. zaten yeri şuan muallakta.tansu hanım dürüst siyasetçi hakkını yemeyelim ..bence yeri ak parti digerleri hiç olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi