MSB'den atılan iftiralara okkalı cevap: Zihinleri rehin alınan...

Terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonları baltalamak amacıyla atılan çirkin iftiralara Milli Savunma Bakanlığı'ndan tokat gibi cevap geldi.

GİRİŞ 05.11.2022 11:25 GÜNCELLEME 05.11.2022 11:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK/YPG'ye karşı sınır ötesi operasyonlar hız kesmeden devam ederken, bu operasyonlar neticesinde örgüt tarihin en büyük kayıplarını yedi. 

TSK'nın bu başarısı terör sevicileri rahatsız ederken son olarak Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın 'kimyasal silah kullanılıyor' suçlaması bardağı taşırdı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Fincancı'ya tepkiler çığ gibi yükselmişti.

MSB'DEN OKKALI CEVAP:TSK'YA İŞLEMEZ!

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Türk milletinin değerlerinden nasibini alamayıp kalleş bir terör örgütü tarafından zihinleri rehin alınan ve pis bir bataklıkta debelenenlerin iftiraları TSK’ya işlemez! Mehmetçiğe asil milletimizin sevgisi ve duası yeter!" denildi.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür suçlamaları vatan hainliğine eşdeğer tutulmasını düşünüyorum bu tarz suçlamaların bu tarz suçlamaların vatan haini ile eşdeğer tutularak vatandaşlıktan çıkarılmasını düşünüyorum uygun görüyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    insanlığın ilk tarihinden beri var olan bu Türk ırkı ve onun askeri kalleş olsa idi sorarim şimdi bugün bu dünyada Türk ırkından başka bir ırk olurmuydu Türk e hainlik yapanlara bunu sorun bakalım ne diyecekler bizim gecmisimizde gelecegizde temiz neden Allah yolunda gidenlerin neyi kirlidir
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk Silahlı Kuvvetlerinin tırnağına taş değmesin Mehmetçiğimize güç kuvvet versin inşallah vatan hayinlerinide kahretsin satılmış mahlukatları.
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu na yargı dokunmayacak mı?Fincancı gibi onunda yargılanıp hapsedilmesi gerekir.Mehmetçiğe bu iftiralar karşılıksız kalmamalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Peygamber ordusuna iftara atanları kahru perişan eylesin ordumuzu daim muzaffer eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi