Son dakika: Dışişleri'nden İdlib'teki saldırılara kınama

Dışişleri Bakanlığı, "İdlib’te yerlerinden edilmişlerin barındığı 3 ayrı kampı hedef alan, 9 sivilin ölümü ve 70 kişinin yaralanmasına yol açan saldırıları şiddetle kınıyoruz." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 08.11.2022 01:35 GÜNCELLEME 08.11.2022 09:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, İdlib'te yerlerinden edilmiş kişilerin barındığı 3 kampı hedef alan saldırılara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

9 sivilin ölümüne ve 70 kişinin yaralanmasına yol açan saldırıların şiddetle kınandığı açıklamada, "Bu saldırılar, bölgede sükunetin korunmasına ve gerginliğin azaltılmasına yönelik çabalara zarar vermekte, insani durumun daha da kötüleşmesine yol açmaktadır." ifadesine yer verildi.

İlgili tarafların mevcut mutabakatlara riayet etmeye ve sivillere yönelik saldırılara son vermeye davet edildiği açıklamada, Türkiye'nin bölgede sükunetin muhafazası, Suriye ihtilafına siyasi çözüm bulunması ve insani yardımların ihtiyaç sahiplerine kesintisiz şekilde ulaştırılması amacına yönelik çabalarını sürdüreceğinin altı çizildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 14
  • Hafıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Noldu hani türkiye mazlumun yanında idi saldırın işte rusyaya ammaaaa yooooo
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    iblise tapanlar Müslüman kanına doymuyor
    Cevapla
  • Kığılı 1 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın
    Cevapla
  • Evladı fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    bir yahudi ölse yahut bir hiristiyan ölseydi dünya ayağa kalkardı ama kamplarda zaten esir yaşayan insanların üzerine atılan bomba da nedir arkadaş sizin hiç merhametiniz yok mu hiç mi insanlık kalmadı siz de o mazlumlara nasıl kıyarsınız zalimler topluluğu gün gelir bu mazlumların hesabı sorulur size o gün hiç acımayacağım Kadiri Mutlak Rabbim bu yaptıklarınızla sizi boğsun size en acıklı azabı versin ateşler içinde yanarken sizi kurtaran olmasın. Geri gel Osmanlı, al mazlumların vekaletini... yazıklar olsun zalimlerden yana olanlara...
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    gercegi sadece Allhımız görür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat