Kuduz tanısı konan çocuğun babası konuştu!

Bitlis Adilcevaz'da, bir köpek tarafından ısırıldıktan sonra Ankara'da Hacettepe Üniversitesi'nde kuduz tanısı konulup tedavi altına alınan küçük çocuğun babası Murat Erçetin, yaşadıkları süreci anlattı.

Kuduz tanısı konan çocuğun babası konuştu!
Kuduz tanısı konan çocuğun babası konuştu!
GİRİŞ 08.11.2022 03:04 GÜNCELLEME 08.11.2022 03:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü köyünde yaşayan bir ailenin hayatı, eylül ayının ortalarına geldiğinde bir anda değişti. Evin geçimini, yılın 7-8 ayı gurbette inşaatlarda sıvacılık yaparak kıt kanaat sağlayan baba 41 yaşındaki Murat Erçetin, Osmaniye'de çalışırken telefonu çaldı. Beş çocuğundan ikincisi olan 12 yaşındaki M.E.'nin bir köpek tarafından ısırıldığı ve durumunun iyi olmadığını öğrendi. Bundan sonrasını Erçetin, anlattı.

"ÖNCE KOLU KAŞINMAYA BAŞLIYOR ANNESİ FARK EDİYOR"

"Ben inşaat işleriyle uğraşıyorum. Yılın 7-8 ayı, evden uzakta ekmeğimizi kovalıyoruz. İnşaat sezonu durunca da memlekete gidiyoruz. Beni aradıklarında da Osmaniye'de inşaatta sıva işi yapıyordum. Haberi alır almaz memlekete gittim. Annesi çocuğun kolunun kaşındığını fark ettikten sonra hastaneye götürüyor.

"DOKTORLAR, DURUMUN RİSKLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Ben, haberi aldığımda şok oldum. Olayın tam olarak ne zaman olduğunu, köpeğin ne zaman ısırdığını bilmiyoruz. Adilcevaz'da bir iğne yapıldıktan sonra bizi Ankara'ya sevk ettiler. Ankara'da çocuğun tahlilleri yapıldı. M., beş çocuğumdan ikincisi. Uzman doktorlar bize durumun riskli olduğunu söylediler.

Kuduz tanısı konulan küçük çocukla ilgili son durum açıklandı!Kuduz tanısı konulan küçük çocukla ilgili son durum açıklandı!

DURUMU KRİTİK

En son halamla birlikte doktorlarla görüştük. Her an her şeyin olabileceğini bize ilettiler. Vallahi herkes çocuğuna çok dikkat etsin. Evlat acısı çok ağır; ben yaşadım hiç kimse yaşamasın.

Bitlisliler sahipsiz köpeklerin toplatılmasını istiyorBitlisliler sahipsiz köpeklerin toplatılmasını istiyor

"ANNESİ DE BEN DE AĞLIYORUZ"

Annesi de ağlıyor; ben de ağlıyorum. Her şeye hazırım. Bu acıdan büyük acı yok. İnsan başına gelmeden sokaktaki başı boş kediyi, köpeği düşünmüyor. Aklınıza gelmiyor ki... Her şey Allah'tan. Önlem alınmalı bu acıyı kimse yaşamamalı."

KAYNAK: HABERTÜRK
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • demdane 1 yıl önce Şikayet Et
    5 çocuk var kıt kanaat geçiniyor !
    Cevapla
  • Pompa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende yap, sana ne
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklerin çete gibi dolaştığı tüm belediyelere yazıklar olsun hiç bir hareket yok gün geçtikçe sayılarıda artıyor artık halk kendi başının çaresine bakacak bu gidişle sonra hayvan severler zıplamasın arada kaynarlar
    Cevapla
  • Güvenli sokaklar 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasiler kör sağır dilsiz oynuyor birtaneside çıkıp da bu konuyu çözeceğiz önce vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği demiyor diyemiyor bir avuç köpekperest ülkeyi esir almış durumda kimsede dur diyen yok Allahim Birgün kendi sevdiklerinin başına verir.
    Cevapla
  • bekir cizmeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah dayanma gucu ve sifa ihsan eylesin..
    Cevapla
  • Anadolum 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan severler!; Sizce insan mı önemli hayvan mı. Artık aklınızı başınıza alın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...