Ankara'dan kahreden haber! 5 kişinin cansız bedeni bulundu

Ankara'nın Altındağ ilçesinden üzücü bir haber geldi. Bir evin içerisinde 5 Afgan uyruklu şahsın cansız bedenlerine ulaşıldı. Ankara Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 10.11.2022 19:44 GÜNCELLEME 10.11.2022 22:23
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Ankara'da akşam saatlerinde bir evin içerisinde 5 kişinin cesedi tespit edildi.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜLER

Alınan bilgiye göre, Örnek Mahallesi'nde arkadaşlarıyla kalan Afganistan uyruklu 5 kişiden haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine belirtilen adrese giden polis ekipleri, evde kalan 5 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, 5 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

1 HAFTA ÖNCE

Şahısların yaklaşık 1 hafta önce öldükleri tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Altındağ ilçemizde bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olay, Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde  bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır." denildi.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bıçaklanarak öldürülen Afgan uyruklu 5 kişinin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara devam edildiğini bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, bugün saat 19.30 sıralarında Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi'nde bulunan bir adrese, kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelindiği, çilingir marifetiyle girilen ikametgahta yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkeğin kesici alet yarasıyla öldürüldüğünün görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, maktullerin açık kimlik bilgileri ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nöbetçi savcısı nezaretinde, Adli Tıp Kurumu ve olay yeri inceleme şube müdürlüğünce devam edildiği kaydedildi.

 

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların sorumlusu ümit özdağdır halkı kin ve nefrete teşfik etmişti bunlar meyvesi buyrun. savcılar uyusun Soylu bakanım o ırkçı alçak tutuklanmalı acilen....
    Cevapla
  • Yusuf gündüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gariban muhacir kardeşlerimizden Ne istediniz,beş fidanı parçaladınız, Darbe üstüne darbe. Allah rahmet etsin bu mazlumlara. Ne diyelim içimiz yandı.
    Cevapla
  • as selam 1 yıl önce Şikayet Et
    ülke kaçak ve göçmen mahallesine döndü bu ne tedbirsizliktir.
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    suriyeli 8 cocuk, şimdi 5 afkan göçmen, buradaki yabancılar üzerinden bir tezgah olmasın !
    Cevapla
  • Ali Osman Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    bizler birbirimize bunu yaparsak elin gavuru neler yapar. Allah rahmet eylesin.Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmassınız buyuruyor Peygamber efendimiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek