Ankara'da öldürülen 5 Afgan'ın katil zanlısı belli oldu! Önce uyuttu sonra...

Ankara Altındağ'da, bir evde Afganistan uyruklu 5 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü olayın katil zanlısı belli oldu.

GİRİŞ 16.11.2022 14:02 GÜNCELLEME 16.11.2022 14:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ankara’ da öldürülen 5 Afganlının katil zanlısı belirlendi. M.O.Y.’ nin 9 Kasım'da yurt dışına kaçtığı tespit edildi. Pakistan Afganistan’ a kaçtığı belirlenen zanlı hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. Katil zanlısının maktülleri ilaç ile uyuttuktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

Ankara'dan kahreden haber! 5 kişinin cansız bedeni bulunduAnkara'dan kahreden haber! 5 kişinin cansız bedeni bulundu

Ankara'da öldürülen Afgan uyruklu 5 kişinin kimliği belirlendiAnkara'da öldürülen Afgan uyruklu 5 kişinin kimliği belirlendi

Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi'nde bir evde yaşayan Afganistan uyruklu 5 kişiden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine 10 Kasım'da adrese giden polis Esedullah Rahimi, Serferaz Sayaz, Habibullah Cora Han, Abdul Halim Ruzi Kul ve Abdurrahman Azizi'nin cansız bedenlerini buldu.

Rahimi dışındaki maktullerin vücudunda delici ve kesici alet yarası olduğu belirlenirken, elleri arkadan bağlı ve ağzında bez bulunan Rahimi'nin boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Olayın yaşandığı evde, arbede yaşandığına dair iz bulunamadığı belirlendi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Enver Miral 1 yıl önce Şikayet Et
    Yol köprü hastahane milli savunma vs konulara itiraz edenlere sesleniyorum. SİZIN İÇİN DE İTHAL SAMAN ALIRIZ RAHAT OLUN
    Cevapla
  • karaburun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların Yüzünden Türkiyemiz Karışacak Ak Parti Yabancı ülke İnsanlarını Hemen Sınır Dışı Etmeli Yoksa İnsanlar Bunalmış artık Köprü Hastane yol Yerine Yabancıların Gitmesini Tercih Edip Ak partiye kızarak CHPKK'ya Oy Verecek
    Cevapla
  • Nihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur akp kızıp başka partiye oy verimli bu sefer afgan suriyeli yerine yunan amerikan girsinki bu sefer namusunuda kaybetsinler ırak gibi.
    Cevapla
  • Şahi. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size.. Hainler kalleşler şerfsizler böyle düşünmenizi istiyor.bu oyuna gelmeyin dostlar.müslüman gibi düşünün..
    Cevapla
  • Diego Armando 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir kafa bu nasıl bir yorum hem de bir çok kişi beğenmiş, yuh yani , faşizm kanlarına işlemiş farkında değiller . Sizin durumunuz o katilden farklı değil.
    Cevapla
  • Sukru Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü bir yorum Her ülkede yabancı var her ülke içindeki yabancıyı sürerse dünya karışır Bu tür kişilerin ırkcılık yaptıgını ve her olumsuz gelişmeyi yabancıların üzerine atma derdinde olması
    Cevapla
  • Z.T. 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah, hâlâ mazluma mağdura kl kanat geren bir ülkemiz var. Zalimlerin sonu belli değil mi?
    Cevapla
  • Kırıkburun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu senln şahsi fikrin bence kendi adına konuşm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı