Ben Bu Cihana Sığmazam'da kritik gelişme! Etrafı çepeçevre sarıldı, çember daralıyor

Güzel Adamlar Medya imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde, Cezayir, 17 sene önce İstanbul'da kurduğu düzeni tekrar hayata geçirmek için harekete geçer.

GİRİŞ 14.11.2022 09:34 GÜNCELLEME 14.11.2022 09:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Baran Özçaylan ve Onur Tan’ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 8.son bölümde, Cezayir'den intikam almak için fırsat kollayan Sabit, hiç kimsenin tahmin etmediği bir anda saldırı düzenler.

TRT1 Kasaba Doktoru’na 2022 Miss Turkey finalisti geliyor! Sürpriz anlaşmaTRT1 Kasaba Doktoru’na 2022 Miss Turkey finalisti geliyor! Sürpriz anlaşma

20 Eylül’den bu yana ekran macerasını hız kesmeden sürdüren Ben Bu Cihana Sığmazam’da, Cezayir, Sabit'in olası bir intikam saldırısına karşı hem Leyla hem de Firuze'nin yaşadığı evlerde olağanüstü önlemler almak zorunda kalır. Cezayir, ailesini toplayarak bundan sonra bir süre dışarı çıkmamaları gerektiğini söyler ve bu da ailede huzursuzluğa yol açar.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 18.bölüm fragmanı ‘Keşke şu an yapacağımı her zaman yapabilseydim’Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 18.bölüm fragmanı ‘Keşke şu an yapacağımı her zaman yapabilseydim’

Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlayan Cezayir’in hikayesinin konu olarak işlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da, Ömer Asaf, Azamet, Cafer, Canberk ve Ethem, hastanede öldürülen Sabit'in adamlarını Sabit'in mekanına getirdiklerinde tuzağa düşürülür.

Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş’ın senaryosunu kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni bölümü için nefesler tutuldu. Oktay Kaynarca’nın ‘Cezayir Türk/Temur Turan’, Ebru Özkan’ın ‘Leyla Türk’ ve Pelin Akil’in ise ‘Firuze Turan’ karakterini üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam 9.bölümüyle 15 Kasım Salı tarihinde saat 20:00’da ATV’de seyircisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    senaryo sıfır edho nun yeri dolmayacak gibi ama son bölümde izlemeye değer bir karakter girdi (şimonmu simonmu yani edho daki ender) adam rolünün hakkını veriyor. Bu dizide de bayanlar için aşağılayıcı senaryolar var mesela bir erkek için verilen mücadele ise en berbatı
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye ısınamadım ismini ben olsam farklı bir şiveyle yazmazdım, bir de kadınların sohbet sahneleri çok sıkıcı oluyor, pembe dizileri anımsatıyor. Benim favori dizilerim Teşkilet ve Gönül dağı.
    Cevapla
  • camika 1 yıl önce Şikayet Et
    Oktay kaynarca'dan bu kadar kalitesiz bir dizi hayret ettim gerçekten hiç güzel değil beş para etmez bu ne ya Cezayir Türk bu ne biçim bir isim
    Cevapla
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş bir dizi tamamen kovboyculuk mafyacılık
    Cevapla
  • Gereksiz Ulvi 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi zaten kadro Edho kadrosu neden edho bitti bu dizi başladı anlamak mümkün değil.Zaten dızı Oktay Kaynarca için seyrediliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü