Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 18.bölüm fragmanı: Sadi'den akıllardan silinmeyecek hareket!

Yayına girdiği her hafta sosyal medyanın gündemine oturan Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde, Servet, Songül’ün bir adım daha önüne geçtiğini düşünürken Sadi Payaslı’nın küçük bir hamlesini hesaba katmamıştır.

GİRİŞ 16.11.2022 11:10 GÜNCELLEME 16.11.2022 11:10

Reytinglerde adını zirveye yazdırmayı başaran ve Perşembe akşamlarına damgasını vuran BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu Gelsin Hayat Bildiğin Gibi son bölümde, Songül babasının kasetteki konuşmasını tam olarak anlayamaz. Kaseti Emniyet’teki kriminal laboratuvara götürür ve seslerin temizlenip babasının sesine ulaşılmasını ister.

TRT1 Kasaba Doktoru’na 2022 Miss Turkey finalisti geliyor! Sürpriz anlaşmaTRT1 Kasaba Doktoru’na 2022 Miss Turkey finalisti geliyor! Sürpriz anlaşma

Necati Akpınar’ın yapımcısı olduğu ve 21 Temmuz’dan bu yana Show TV ekranlarındaki yerini alan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de kriminalden mutlulukla ayrılan Songül’e akşama doğru gelen haber tüm umutlarının tükenmesine neden olur.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da kritik gelişme! Etrafı çepeçevre sarıldı, çember daralıyorBen Bu Cihana Sığmazam'da kritik gelişme! Etrafı çepeçevre sarıldı, çember daralıyor

Sadi, Kıvanç’ın söyledikleri hakkında doğruluğunu araştırması için Yaver’e görev verir. Fakat küçük bir yanlış anlaşılma Kıvanç’ın hayatını tehlikeye atar. Hem proje tasarımını hem senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'de Kıvanç’ın kendisini tanıdığını öğrenen Sadi geri adım atmaz ve Derya’dan uzak durmasını yineler.

Ertan Saban'ın 'Sadi Payaslı', Devrim Özkan'ın 'Songül Acarerk' ve Özge Özberk'in 'Derya Yılmaz' karakterini üstlendiği Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 18.bölümüyle 17 Kasım Perşembe tarihinde saat 20:00’de Show TV’de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı