İstanbul'daki patlamadan sonra yeniden gündeme geldi! Bombalı saldırıda Bank detayı

İstiklal Caddesine İBB yönetimi tarafından konulan peyzaj ve banklar, 13 Kasım'daki bombalı saldırı sonrası tekrar gündeme geldi.

GİRİŞ 14.11.2022 00:53 GÜNCELLEME 14.11.2022 05:57
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan İstiklal Caddesi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi olarak Bank ve levhalar konulmuş esnaf bu duruma tepki göstermişti. 

Şehirlerin işlek caddelerinde terör saldırılarına karşı tedbir amaçlı olarak toplatılan çöp konteynerleri ile birlikte peyzaj ve banklarda terör tehdidine karşı risk oluşturuyor.

İstiklal caddesindeki yoğun insan kalabalığını göz ardı ederek, çevre düzenlemesi adı altında bankların konulması, 13 Kasım 2022'de gerçekleşen bombalı saldırının sonrasında yeniden akıllara geldi.

O dönem, İstiklal Caddesi’nde incelemelerde bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, "Bir yıla yakındır buradaki süreç, Beyoğlu Belediyesi ile yazışılıyor. Yani yazışmalar yapılıyor. Değişim yapılacağı bilgisi veriliyor vs. Buna duyarsız kalındı. Üzerinden siyaset yapıldı. Bunun üzerine siyaset yapılması, buna bile siyaset yapılması yazık. İlçe Belediye Başkanı'mız, işine odaklandığında başarılı oluyor. İşine odaklandığında, bizimle diyaloğa geçtiğinde birçok sorunun çözüldüğünü gördük. İlçe Belediye Başkanı'mıza, başka ilçe belediye başkanları gibi yapmamasını, belediye başkanlığına odaklanmasını, hatta yorulduğunda bu banklara oturmasını diliyorum." açıklamasını yaparak Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a karşı dalga geçercesine bir cevap vermişti.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun hesabını ibb den yargı sormalı.
    Cevapla
  • dava 1 yıl önce Şikayet Et
    artık ona Basit ekrem değil...BASGİT EKREM denmeli...
    Cevapla
  • süm 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar suizan yapmayın sadece banklar istiklal demi var eminönü fatih bir çok kalabalık alanda var yani 5 savcımız atandı kim sebep ise devletimiz bulur ama bu şekilde suçlayıcı yazışmalar doğru değil. Allah yapanların cezasını en ağır şekilde verecektir inanıyoruz ama bence bilhassa fetö ye bakılmalı burnuma onların hain kokuları geliyor milletimize silah ile saldıranlar bunu niye yapmasın tamda jandarma okulunda onlar çıkmışken.
    Cevapla
  • Naim 1 yıl önce Şikayet Et
    şovmen, yunan aşığı, basit kişi, İstanbul'un şansızlığı...
    Cevapla
  • MERVE 1 yıl önce Şikayet Et
    filler tepinirken, çimler ezilirmiş, Olan hep gariban halka oluyor, Rabbim Ailelerine sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek