İstiklal saldırganı ticari taksiyle kaçmış! Taksici gözaltında

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bomba düzeneğini bırakarak kaçtığı tespit edilen kadın teröristin ticari taksi ile bölgeden uzaklaştığı saptandı. Taksi incelemeye alınırken şöför de sorgu için gözaltında.

GİRİŞ 14.11.2022 10:34 GÜNCELLEME 14.11.2022 11:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde 1'i çocuk 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili derin araştırma devam ediyor.

Olay yerine patlayıcı ekipman yerleştirerek kaçtığı belirlenen eylemci teröristin, saldırının ardından müşteri kılığında bir ticari taksiye bindiği öğrenildi.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının ardından kadın teröristin olay yerinden kaçarak bindiği taksi, emniyet güçleri tarafından incelenmeye alındı.

ŞÖFÖR SORGUDA

İHA'nın haberine göre, yüzlerce güvenlik kamera görüntüsü taranarak ulaşılan taksinin şoförü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne getirildi.

Teröristin bindiği taksi de didik didik inceleniyor.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 1
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda aziz devletimize düşman en az bir milyon alçak yaşıyor. arabaları, dükkanları yakanlar, gezi kalkışmasında ülkemizi yakanlar burada yaşıyor. bunlardan her türlü hainlik beklenir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır