Yakalanan Taksim teröristleri o ülkeye kaçacaktı! Çarpıcı detay ortaya çıktı

Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırının failleri olan PKK'lı teröristlerin olayın ardından kaçma planı yaptıkları ülke belli oldu.

GİRİŞ 14.11.2022 11:44 GÜNCELLEME 15.11.2022 07:39
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda 6 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırının ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristin kimliğinin belli olduğunu ve emrin Kobani'den PKK'dan geldiğini dile getirdi. Bakan Soylu, saldırıyı düzenleyen ve yakalanan teröristlerin yaptıkları planları da tek tek açıkladı.

"BUGÜN YUNANİSTAN'A KAÇACAKLARDI"

Bakan Soylu, "Operasyonlar devam ediyor, elbette ki teröristler yakalandı, yakalanmasaydı bugün Yunanistan'a kaçıracaklardı. PKK'ya kim iç istihbarat sağlamaya çalışıyorsa fail odur. Bu milletin en büyük isteği piyonların kafasını kırmaktır. Biz mesajı aldık ve çok güçlü bir karşılık vereceğiz. ABD Büyükelçiliğinin taziyesini kabul etmiyoruz. " açıklamasında bulundu.

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anlarıTaksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anları

Taksim'deki alçak teröristin kaçma anı görüntülendiTaksim'deki alçak teröristin kaçma anı görüntülendi

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan elçisiyle kılıçdaroglu ve imamoglu görüşür saldırı emri kobaniden veriliyor orada akademi açmış amerika asker egitiyor anlayın içerdende varlar
    Cevapla
  • Mémò 1 yıl önce Şikayet Et
    6 li masanin derdi..bu vahim olayda akp ye ne gibi bir zarar veririz..nasil olsa bir projemiz bir idaealimiz yok ortalik karissin bu karisikligida hukumete yamayalim nekadar kolay..hepsi mutlu mesut..
    Cevapla
  • 6+1 1 yıl önce Şikayet Et
    6+1 masa nın karşılığı 6 can + yaralılar *** Masada kileri. Hiç birinin umurunda değil.. masanın altındaki kıs kıs gülüyor
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve elçiliğinin taziyelerini kabul etmemek bir lütuftur. Onları direk okumadan çöpe atın.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep dedim yine diyorum Ankara ve İzmir 'de kronik çeteler dolu. Osmanlı büyük elçiler ile nasıl yıkıldıysa o düzenek aynen devam ediyor. Acilen Konya başkent olmalı. Bu temizlik mümkün değil çünkü 2 asırlık çete örgütü var. Yılanın başı britanya İngiltere Fransa. Ön bilgilendirme Almanya Rusya ajanları . Yılanın büyük başı İsrail Amerika olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!