Taksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anları

İstanbul Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki ilk işlemlerinin ardından hastaneye getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

GİRİŞ 14.11.2022 15:42 GÜNCELLEME 14.11.2022 15:42
Bu Habere 555 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin de yaralandığı terör saldırısında bomba dolu çantayı bırakan kişiyle olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen 21 kişi kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı.

YAKALANMA ANLARI ORTAYA ÇIKTI

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak saldırıyı gerçekleştiren teröristler böyle yakalandı:

Taksim'deki alçak teröristin kaçma anı görüntülendiTaksim'deki alçak teröristin kaçma anı görüntülendi

GÖZALTINA BÖYLE GÖTÜRÜLDÜLER

Terör şüphelilerin yakalandığına ilişkin açıklamayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmıştı. Ardından emniyetteki ilk işlemleri tamamlanan terör şüphelileri, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 555
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam kanunu bir an önce gelmeli. Yeter artık. Bu hainlere ne zaman a kadar ekmek verecez. Başta apo olmak üzere idam edelim.
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanın başı swette gizli
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçak hainin bir an önce öldürülmesi gerek,diğer bağlantıları bunun yanına gömülmesi gereklidir
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz haini en bol ülkedir. Dolayısıyla hainlere ağır cezalar gelmelidir. Gerçi Ordumuz ülke içinde sınırlarda Hak ettiklerini veriyor. Bu ülkenin suyunu İÇİP aşını YİYİP insanını öldüren hainlere idam cezası getirilmelidir. Ölüm cezası ACİL İhtiyaçtır masumların güvende olmaları güçsüzlerin korkmadan yaşayabilmeleri insanların rahat edebildiği bir ülke için İDAM ŞARTTIR.Çünkü insanlıktan nasibini almamış canavarları yok etmek gerekir ki arkada iyiler çoğalsın ve güvende olsun. Adalet mülkün temelidir. Güçlü Adalet güçlü ülke. Gerçek Adalet Mutlu insanlar. Kısacası Canileri beslemek Adalet değildir hatta öldürülen masumların hatıralarına Hakarettir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu katil altında kamuflaj, ayağında bot, hiçmi polislerin dikkatini çekmedi, hangi kadın böyle giyinir,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan