Taksim saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Beyoğlu Taksim'deki İstiklal Caddesinde patlama saldırısını gerçekleştirdikten sonra Ahlam Albashir adlı Suriyeli teröristi aracıyla Esenler’e götüren Ahmet Jarkas’ın aracına bindiği o anlara ait güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.11.2022 16:52 GÜNCELLEME 15.11.2022 17:08
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırının planlayıcısı olan  Ahmet Jarkas’ın kaçmaya çalıştığı görüntüler ortaya çıktı.

OTOMOBİLİNE BİNERKEN GÖRÜNTÜLERE TAKILDI

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği patlamayı gerçekleştiren Ahlam Albashır'i yurt dışına kaçırmakla görevlendirilen ancak gözaltına alınan Ahmet Jarkas'ın otomobile binerken görüntüleri ortaya çıktı. 

Taksim'deki alçak teröristin kaçma anları!Taksim'deki alçak teröristin kaçma anları!

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anlarıTaksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anları

BULGARİSTAN'A KAÇACAKLARDI

Bombacının 10 saat içinde yakalandığı operasyonun kırılma noktası bombacı teröristin Esenler'den Küçükçekmece'ye götürüldüğü aracın görüntüsü oldu. Polis bu aracın sahibi Ahmed J.'yi kısa sürede gözaltına aldı. Önce suçlamaları redderen şüpheli sonra bombacıyı götürdüğü Küçükçekmece'deki adresi polise verdi. Adrese baskın düzenleyen polis ekipleri Ahlam Albashır'ı ve yanındakileri gözaltına aldı. Teröristlerin hain planlarını gerçekleştirdikten sonra Ahmed J. bombacıyı Bulgaristan'a kaçıracaktı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Volkan61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadının sorgusu bittiyse eğer cezaevine atmayın yalvarıyorum.beni onunla aynı odaya koyun kapıyı dışardan kilitleyip 6 ay açmayın kapıyı.Ben sehitlerimizin intikamı alırım ondan.bakın devletten hiçbişey istemedim bugüne kadar.tek istediğim bir tane toplu iğne ve beni onunla aynı odaya 6 ay hapsedin.sonra benide asın sıkıntı yok.ordakilerin ne acılar çektiğini ona yaşatmak istiyorum.sadece toplu iğne ve onunla kapalı bir oda.onun varya her saniye acısını o lanet gözlerinde hissettiğini görmek istiyorum..
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Terör ve kadın katillerine acil idam zaten avrupa bizi ab ye almayacak abd japonya gibi dünyanın 50 ülkesinde idam cezası var bizde de olsun
    Cevapla
  • mehmet emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen once icimizdeki 20 milyon gizli kimlikli bizden gorunen Kriptolardan kurtul,esas tehlike onlar,cunku guya bizden VE her yerdeler......
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bence butun sokaklarda kamara olacak hem hava hem yerde hem iki taraf da sokak da ve her sokak da belli yerde parmak izi okuyan sistem de olacak maske olsa bile belli yerden gecer iken maskeyi cikar denecek maskeli olan kim olur ise hem parmak izi alin hem yuz okuma yapin yardim eden destek veren ayni ceza alacak yuklu para cezasi verilecek
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    İşi bitti mi... İstiklalde asın bunları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li siyasetçi İsrail'e tepki gösteren kadına saldırdı
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!