İstiklal'deki hain saldırıyla ilgili Demirtaş ağzındaki baklayı çıkardı

Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından yakalanan teröristlerin PKK ile bağlantıları ortaya çıkarken hapiste bulunan Selahattin Demirtaş ise terör örgütünü aklamaya çalıştı.

GİRİŞ 16.11.2022 10:32 GÜNCELLEME 16.11.2022 16:31
Bu Habere 266 Yorum Yapılmış

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının üzerinden 24 saat geçmeden emniyet güçlerinin başarılı takibi neticesinde yakalanan teröristlerin PKK ile olan bağlantıları tespit edildi. Yapılan sorgulamada ise PKK ile olan ilişki ağını itiraf ettiler. Tüm bunlara rağmen PKK'yı aklamaya çalışan Demirtaş, devleti suçlamaya kalktı.

DEMİRTAŞ TAKSİM SALDIRISINI DEVLETİN ÜZERİNE YIKMAYA KALKIŞTI

Geçmiş dönemde sivillere yönelik çok sayıda saldırıda bulunarak birçok insanın yaşamını yitirmesine neden olan hain terör örgütü PKK'nın savunuculuğuna soyunan Selahattin Demirtaş, Taksim saldırısıyla ilgili skandal ifadelere başvurdu.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'la ilgili 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' ifadeleri hafızalardan silinmeyen Demirtaş, Taksim'deki saldırıyı devletin üzerine atmaya kalkıştı.

Demirtaş, T24'de yazdığı yazısında "Devlet içinden destek alınmadan, böylesi vahşi bir katliam İstiklal'in göbeğinde yapılabilir miydi?" sözleriyle açıkça PKK'nın yaptığı ortaya çıkmış olan alçak saldırı üzerinden provokasyona kalkıştı.

Taksim'deki hain saldırı sonrası ABD'li yetkiliden Biden'a PKK eleştirisiTaksim'deki hain saldırı sonrası ABD'li yetkiliden Biden'a PKK eleştirisi

Taksim saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktıTaksim saldırısıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

İTİRAFLAR VE KANITLARIN HEPSİ PKK'YI İŞARET ETTİ

Saldırıyı gerçekleştiren terörist  Albashir sorgusunda PKK/PYD üyesi olduğunu Özel İstihbarat Elemanı olarak yetiştirildiğini itiraf etmişti.

Teröristin Afrin'den bir erkek terörist ile geldiği  emrini Kobani'den aldığı, hakkındaki infaz emri telsiz konuşmalarına yakalandığı ortadayken bile Demirtaş PKK'yı perdelemeye kalkışmaktan geri durmadı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 266
  • Osmanlı 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah Osmanlı ah sen olacaktın bunlar böyle konuşacaktı.Vatan haini alçaklar
    Cevapla
  • Yüksel 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu katili savunup adam yerine koyanlara Allah bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • orhan01 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam cezaevinden bile konusuyor ve onun lafini medyaya sunuyorsunuz.Bu nasil hapistir.Madem öyle cikarin da rahat rahat demec versin medyaya.Hangi ulkede boyle bir sacmalik olabilir.Bizim vergilerimizle terorist başi apo ve demirtaş hapiste paşalar gibi yasiyor.Teroristleri hapiste bedavaya besledigimiz halde bir de konusturup dediklerini de medyaya veriyoruz.Bu kesinlikle yasak olmaliydi.Bu cezaevi mi otel mi anlamadim.
    Cevapla
  • berk 1 yıl önce Şikayet Et
    senin partililer makam araçlarında pkk lıları ordan burya naklederken kim kime destek veriyor. oda devletin araçları ama sayenizde suçlu siz değilde devlet oluyor.
    Cevapla
  • NİZİPLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlet hepinizin mezar taşını dikmeye muktedirdir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…