Nurgül Yeşilçay'ın Taksim patlaması ile sözleri tepki çekti!

PKK'lı teröristin patlattığı bomba ile Türkiye, 6 canını yitirdi. Patlama sonrası bir paylaşım yapan Nurgül Yeşilçay, saldırıyı kimin yaptığını sordu. Oyuncuya, sözlerinden dolayı tepki gösterildi.

Nurgül Yeşilçay'ın Taksim patlaması ile sözleri tepki çekti!
Nurgül Yeşilçay'ın Taksim patlaması ile sözleri tepki çekti!
GİRİŞ 16.11.2022 01:01 GÜNCELLEME 16.11.2022 15:41
Bu Habere 252 Yorum Yapılmış

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi’ni kana bulayan saldırı, geçtiğimiz pazar günü yaşandı… PKK'lı kadın terörist, elindeki TNT adı verilen yüksek patlayıcı etkisine sahip bombayı yoğun kalabalığın olduğu yere bırakıp kaçtı. Bomba, 16.20 sıralarında patladı.

6 ŞEHİT

Hain saldırıda 4’ü olay yerinde olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Yaralılardan 58’i taburcu oldu, 6’sının durumu ise ciddiyetini koruyor.

SURİYE’DE ÖZEL EĞİTİM ALDI

Kanlı eylemin emrinin Afrin’den alındığı ortaya çıkarken, bombayı patlatan kadın terörist Ahlam Albashır'ın, ABD’nin Suriye’nin kuzeyindeki kadın teröristleri eğitmek için kurduğu sözde akademiden eğitim aldığı belirlendi.

NURGÜL YEŞİLÇAY PKK'YA GÜVENİYOR AMA DEVLETİNE GÜVENMİYOR!

Sosyal medya hesabı Twitter’dan patlama sonrası bir paylaşım yapan Nurgük Yeşilçay, “Yalan dolan konuşmak dışında biri var mı gerçekleri söyleyecek? Kim yapmış? Ama gerçekten kim yapmış? Çoluğun çocuğun canına kim kıymış? Çünkü adını anmak istemediğim o terör örgütü bile yaptığı işi yaptığı zaman üstüne alıyor. Peki, kim yapmış?” diye yazdı.

TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIMINI SİLDİ

Yeşilçay’ın bu yaklaşımı, kullanıcılar tarafından eleştirildi. Oyuncu çok geçmeden bu paylaşımını sildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 252
  • Halim aktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin ekmeğini yiyip de ülkemize ihanet eden bu ve bunun gibi PKK sempatizimleri ülkemizde istemiyoruz neden nurgül yeşilçay PKK hakkında demiyorki ALLAH bu PKK nın belasını versin niye demiyordu burda bunu savunucu kelimer kullanıyor
    Cevapla
  • Aç tavuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrana çıkıp poz vermekle sanatçı olunmuyor, halkın degerlerini taşıyan adalet basiret ve feraset sahibi olan sanatcı sıfatını hak eder, bedenini kullanmaktan, is alacağı kisilere yandaslik yapmaktan oteye gidemeyen, anadilini bile (anadiliyse) kullanmaktan aciz kisiler, sanatçı musveddesi olabilir anca.
    Cevapla
  • Pörsümüş 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculukta is bulamayan pörsüklerin klişe çıkışları. Bunca açıklamada anlamadiysan, kafasizligini ortaya dökme bari yok algı peşindeysen biraz daha çalış tek kanal devrinde degiliz, uzmanlar herşeyi acikliyor, 90 lar kafasından cik
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı bozuntuları Vatan hainleri.
    Cevapla
  • Cinamaci 1 yıl önce Şikayet Et
    Zavalli p star sana bu yakisir
    Cevapla
  • Gurbet kuşu 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Nurgül biraz türkçe ders al, çok zayıfsın. "Söyliycek" diye yazılmaz ." Söyleyecek "diye yazılır , okunur. Cümle kurman bir felâket. Üstüne almış denmez. Üstlendi denir. Kim yapmış? Zaten bir soru zamiri. Peki kim yapmış? Derken ! Kendin çal kendin dinle. Sen en iyisi bildiğin işi yap. Bol bol iyi olduğun sahneleri çek. Bir tarafsın ama birazda tuhafsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler