Taksim'deki patlamada sembol olan bebek arabasının sahibi konuştu! Müjde...

Beyoğlu Taksim, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Patlama sonrasında parçalara ayrılmış olan bebek arabasının sahibi minik Almeda'nın babası ilk kez konuştu.

GİRİŞ 14.11.2022 13:32 GÜNCELLEME 14.11.2022 14:02
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Hain terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda sosyal medyada gündem olan bebek arabasının görüntüsü herkesin içini acıtmıştı. O bebek arabasının sahibi olan minik Almeda'nın babası ilk kez konuştu.

10 YIL SONRA İLK KEZ GİTMİŞLER

Beyoğlu İstiklal'deki patlamada sembol haline gelen bebek arabası fotoğrafındaki arabanın sahibi minik Almeda Sinan. Taner ve Dilay Sinan çifti kızları Almeda'yla beraber 10 yıldır hiç gitmedikleri İstiklal Caddesi'ne alışveriş yapmak için gitmişti.

"HAYATIMDA HİÇ ÖYLE BİR BASINÇ GÖRMEDİM"

Patlamaya da işte o anda yakalandıklarını belirten Taner Sinan, "Ben hayatımda hiç öyle bir basınç görmedim. O an hemen çocuk arabasına sarıldım ama bizi baya bir ileri fırlattı. Çocuğumu elime alıp koştum. Yolda motosikletli biri bizi aldı ve hastaneye götürdü" diye konuştu.Patlamanın sembolü olan bebek arabası

SEVİNDİRİCİ HABER

Bebek arabalarını o an oradan alamadıklarını söyleyen baba Taner Sinan, şöyle konuştu: "Herkes o arabayı konuştu, biz de gördük her yerde fotoğrafları. Ne hissedebilirim ki çok zor. Ucuz atlattığımıza şükrediyoruz."

Bu acıya yürek dayanmaz! Taksim şehitlerinin yürekleri dağlayan hikayeleri...	Bu acıya yürek dayanmaz! Taksim şehitlerinin yürekleri dağlayan hikayeleri...

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anlarıTaksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anları

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun şifa diliyorum kardeşim
    Cevapla
  • Osman Bozoklu 1 yıl önce Şikayet Et
    Buyuk gecmis olsun kardeşim, dünden beri o puseti düşünüyorum vallahi rahatladım yaa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İDAMMMMM, Biz avrupalı değiliz. Kısas uygulansın aynı şekilde üzerinde bomba patlatılarak idam edilsin
    Cevapla
  • Eray 1 yıl önce Şikayet Et
    Gavurun kafasını ezmezsen o senin kafanı ezer nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?