İstiklal Caddesi'deki saldırıyla ilgili son dakika gelişmesi! İki bakandan açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyla ilgili gözaltı sayısının 50'ye çıktığını söyledi. Bugün yakalanan Ammar J'nin, teröristle aynı evde kalan B’yi Bulgaristan'a kaçırmak üzere Edirne'ye götürmüş.

GİRİŞ 15.11.2022 12:49 GÜNCELLEME 15.11.2022 12:54
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK tarafından sivillere yönelik gerçekleştirilen hain saldırının ardından soruşturma kapsamında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

GÖZALTI SAYISI 50'YE YÜKSELDİ

6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 vatandaşın yaralandığı terör saldırısını düzenleyen terörist yakalandı. Saldırıyla iltisaklı olduğu belirlenenler de emniyetin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Bakan Koca Taksim'deki yaralıların son durumunu açıkladıBakan Koca Taksim'deki yaralıların son durumunu açıkladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı açıklamada İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin gözaltı sayısının 50'ye yükseldiğini açıkladı.

EDİRNE'DEN BULGARİSTAN'A KAÇIRACAKLARDI

Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin bugün yakalanan Ammar J'nin, teröristle aynı evde kalan firari şüpheli B’yi Bulgaristan'a kaçırmak üzere Edirne'ye götürdüğü belirlendi.

BAKAN KOCA: TABURCU OLAN YARALILARIN SAYISI 58’E ULAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca saldırıda yaralananlarla ilgili son durumu paylaştı;

81 YARALININ SAĞLIK DURUMU

Tedavisi tamamlanıp taburcu olan yaralıların sayısı 58’e ulaştı. Tedavisi devam eden 17 yaralı serviste, 6 hasta ise halen yoğun bakımda. Sağlık çalışanlarımız sizlere iyi haberler verebilmemiz için elinden geleni yapıyor.

Taksim'deki alçak saldırıda bombanın yanındaydı! Dehşet anlarını anlattıTaksim'deki alçak saldırıda bombanın yanındaydı! Dehşet anlarını anlattı

Fatih Portakal'dan skandal Taksim paylaşımı! Tepkiler gecikmediFatih Portakal'dan skandal Taksim paylaşımı! Tepkiler gecikmedi

6'lı masanın Taksim saldırısı açıklaması gündem oldu6'lı masanın Taksim saldırısı açıklaması gündem oldu

İlber Ortaylı'dan Taksim açıklaması: Bunu öğrenmeliyizİlber Ortaylı'dan Taksim açıklaması: Bunu öğrenmeliyiz

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizi demokrasi değil Ancak Allah'ın şeraitı bizi kurtarır
    Cevapla
  • ihsan kastamonu 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen kuran ın hükmü kanunu uygulansa ne terörist ne hırsız arsız tefeci sitokcu yalancı kalleş hain katil birşey kalmaz kurt kuzuyla yürür
    Cevapla
  • Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl aktör le ilgili birşey yok.piyonla uğraşıyoruz.ne mi yapmalı.ab üyelik askıya alınmalı.natodan çıkılmalı.abd üstleri kovulmali.zor mu diyorsunuz.biz türk milletiyiz yahu..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne ceza verilecek önemli olan orası. bir ömür besleyecekmiyiz?
    Cevapla
  • Ali hakimer 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Portakal tam bir bir hainsin
    Cevapla
  • aciz kul 1 yıl önce Şikayet Et
    idam şart Her şeyi bilen adil ve merhametli olan Allahımızın emridir hiç kimse Allah tan daha adil daha merhametli ve daha iyisini bilemez huzur istiyorsak hem dünyada hem ahirette Allahımızın emirlerini tatbik edelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler