Taksim'deki alçak saldırıda bombanın yanındaydı! Dehşet anlarını anlattı

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yaralanan Kütahya’nın Hisarcık ilçesi nüfusuna kayıtlı Sadettin Çevik, patlama anını anlatarak, "O an şoka girdim ve kendimi bir iş yerine attım” dedi.

GİRİŞ 15.11.2022 10:00 GÜNCELLEME 15.11.2022 10:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yaralanan ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilen Hisarcıklı 59 yaşındaki Sadettin Çevik, saldırı anını anlattı.

İki aydan beri İstanbul Kayaşehir’deki bir inşaatta çalıştığını söyleyen Sadettin Çevik, ”Pazar günü Taksim’e arkadaşlarla gezmeye gitmiştim. Arkadaşlarımdan ayrıldıktan sonra saat 17.00 sıralarında yaklaşık 20 metre arkamda büyük bir patlama oldu. Her yer cam ve çerçeve kırıklarıyla doluydu. O an şok geçirdim ve kendimi bir iş yerine attım. Daha sonra Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavi altına alındım. Doktor, patlamanın şiddetiyle sağ kulak zarımda zedelenme olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, hastanede beni ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Bana nereli olduğumu sordu. Kendisinden Allah razı olsun. Patlamada ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Verilmiş sadakamız varmış” diye konuştu.

Fatih Portakal'dan skandal Taksim paylaşımı! Tepkiler gecikmediFatih Portakal'dan skandal Taksim paylaşımı! Tepkiler gecikmedi

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anlarıTaksim İstiklal Caddesi'ndeki alçak teröristlerin yakalanma anları

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan kaçış, zavallı kullanılanarak atılan tuvalet kağıdından beter oldu.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun
    Cevapla
  • Kantura 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • MERVE 1 yıl önce Şikayet Et
    gelmiş geçmiş olsun
    Cevapla
  • MERVE 1 yıl önce Şikayet Et
    gelmiş geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!