Aytun Çıray'dan akla ziyan iftira: Kırpılmış görüntü üzerinden algı operasyonu!

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Taksim'deki bombalı saldırı eylemini gerçekleştirilen teröristin sağlık kontrolü için hastaneye getirildiği görüntüleri kırpılmış halde paylaşarak güvenlik zaafiyeti olduğu algısı yaratmaya çalıştı.

GİRİŞ 15.11.2022 00:25 GÜNCELLEME 15.11.2022 00:54
Bu Habere 462 Yorum Yapılmış

Görüntülerin tamamında ise geniş güvenlik önlemleri alındığı, hastanenin polislerle çevrili olduğu görüldü. İstanbul'un Taksim semtinde yer alan İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20 sıralarında bombalı saldırı gerçekleştirildi. Hain saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi yaşamını yitirdi, 81 kişi de yaralandı.

10 BUÇUK SAAT İÇİNDE YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün 16.20'de gerçekleşen saldırı sonrasında incelediği 1200 güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak bombayı koyan kadın şüphelinin kimliğini ve saklandığı yeri tespit etti. Ekipler, bombayı koyan şüpheliyi 10,5 saat içerisinde düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN HASTANEYE GETİRİLDİ

Operasyonlarda gözaltına alınan aralarında saldırının faili olduğu tespit edilen terörist kadının da olduğu 8 şüpheli sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Sağlık kontrolü sırasında polis ekipler hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

48 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Ekipler, saldırıyla ilgili şu ana kadar çoğu Suriyeli, 37'si yabancı uyruklu 48 şüpheliyi yakaladı. Ekiplerin terör saldırısıyla ilgili operasyonları devam ederken, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İYİ PARTİLİ ÇIRAY'DAN ALGI YARATMA ÇABASI

Polis ekipleri saldırıya ilişkin operasyonlarına devem ederken İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, terörist kadının hastanedeki işlemleri sırasındaki görüntülerin kırpılmış halini sosyal medya hesabından yayınladı. Teröristi yalnızca iki polisin hastaneye götürdüğünü öne süren Çıray, toplumda güvenlik algısıyla ilgili algı operasyonuna kalkıştı.

"HASTANEYE 2 POLİS GÖTÜRÜYOR" YALANI

Çıray paylaşımında "Bu kadar tehlikeli bir teröristi adli muayene için kalabalık bir hastaneye 2 polis götürüyor. Sonra da sadece bir kadın polis, suçluyu sokaktan yaya olarak uzun bir mesafe kat ederek karakola götürüyor. Kaçırılsa vicdan azabı duymayacak mısınız?" ifadelerini kullandı.

New York Times'tan Taksim saldırısı için skandal başlık!New York Times'tan Taksim saldırısı için skandal başlık!

Taksim'deki alçak teröristin kaçma anları!Taksim'deki alçak teröristin kaçma anları!

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 462
  • %100 TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Görüntüler kırpılmış mı bilmem ama, senin beyninin kırpıldığı kesin. Fetö kırıntıları sizi.
    Cevapla
  • nseçilmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    ne yapmaya çalışıyorsun bay çıray! efendin sümüklü fetö seni önce chp ye sonra da ip e tayin etti memleket işleri yalan, dolan ve iftiralarla dolu olsa bile sana birkaç gömlek fazla gelir. belli ki sahibinden süfle alıyorsun.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Aytun iyi p. li ama İYİ NİYETLİ DEĞİL.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi p. Ülkeye niye zarar vermeye çalışıyor hiç anlamıyorum... HDP tamam... CHP zaten HDP leşti o da tamam... Babacan Davutoğlu kıskançlık var. Tamam... Saadet sadece yaşça değil fikirce de bunadı.. tamam... Ya iyi parti? İktidarla yemiş içmişliği yok, sorsan vatansever... Eeee? İktidarla derdin yok ama ülke ile ne derdin var...?
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Aytun Çıray vekilim; Allah rızası için hiç olmazsa aylık vekil maaşının hakkını verseniz de biz de vatandaş olarak hayırlı bir icraatınızı görme şerefine nail olsak çok mu bir şey istemiş oluruz acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi