TBMM Başkanı Şentop: Karşılığını bulacaklar!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bombalı terör saldırısının gerçekleştirildiği İstiklal Caddesi'nde basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 14.11.2022 14:19 GÜNCELLEME 14.11.2022 17:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen hain saldırının ardındna TBMM Başkanı Şentop açıklamada bulundu.

"KARŞILIĞINI BULACAKLAR"

Şentop'un açıklamalarından satır başları:

Acımız ve öfkemiz büyük. Terör örgütleriyle mesaj iletmek isteyenler bunun karşılığını bulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimiz kimlerin haince değerlendirmeler yaptığını gayet iyi biliyor. Devletimiz de bunlara gereken cevabı vermeye muktedirdir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hasan dr. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir idam cezasíní çíkaríp gerçekleştiremeyen sizlerde fuzuli beyanda bulunmayín. Hangi aģir cezayí vereceksiniz. Gerçekten adaleti tesis edecekseniz bu katili ve yandaşlaríní 87 defa bombalí dúzeneģe otutturup patlatacaksíníz ki bu halkín vicdaní rahatlasín devletimizde bu hainleri bu milletin paralaríyla beslemesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu