Haluk Levent'ten duygulandıran Ecrin paylaşımı

Sanatçı Haluk Levent, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında babasıyla birlikte hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ecrin'in son halini paylaştı.

GİRİŞ 14.11.2022 14:02 GÜNCELLEME 14.11.2022 14:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstiklal Caddesi'nde haince düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ecrin Meydan ve babası Yusuf Meydan'ın İstanbul'a kız istemeye geldiği öğrenildi.

KIZIYLA BİRLİKTE GEZERKEN HAİN SALDIRIYA UĞRADILAR

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Yusuf Meydan, ailesiyle birlikte kız istemek için İstanbul’a gitti. Hafta sonu olduğu için Yusuf Meydan ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi’nde geziye çıktı. Yusuf Meydan, kızı Ecrin ile İstiklal Caddesi’nde gezdiği sırada hain bombalı saldırıda hayatını kaybetti.

HALUK LEVENT'TEN ECRİN PAYLAŞIMI

Sanatçı Haluk Levent, "Profil fotomdaki Ecrin’in 3 yaşındaki hali. Ecrinin şimdiki hali sağda gördüğünüz foto. 9 yaşındaydı. (Hepimiz küçüklük fotosunu kullandık) Adana’dan ailece İstanbul’a amcasına kız istemeye geldiler. Dün Adana’ya döneceklerdi. Baba Ecrine İstiklal caddesini göstermek istedi" mesajını paylaştı. 

İstiklal'deki hain saldırıda 9 yaşındaki Ecrin ve babası terör kurbanı olduİstiklal'deki hain saldırıda 9 yaşındaki Ecrin ve babası terör kurbanı oldu

Taksim'deki patlamada sembol olan bebek arabasının sahibi konuştu! Müjde...Taksim'deki patlamada sembol olan bebek arabasının sahibi konuştu! Müjde...

Emniyet tüm detayları açıkladı: Saldırganın kimliği belli oldu!Emniyet tüm detayları açıkladı: Saldırganın kimliği belli oldu!

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 9
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu acılara 6 lı masada ortaktır kim ne dese desin
    Cevapla
  • Ogün 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu acıları yaşatanları iki dünyada'da güldürmesin..
    Cevapla
  • yavuz sultan selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Canim evladim benimde ayni yaslarda bir kiz cocugum var.... nekadar üzüldüm anlatamam
    Cevapla
  • Hamburglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Istiklal Caddesi Ecrin Caddesi olarak deyişmesini Tavsiye ve öneride bulunuyorum, sayin Moderator benim bu isteyimi sayin Icişler bakanlığına ulaştırmanızı ricada bulunuyorum. Bu Mini Yavrumuzun ismini yaşatalım bari. Saygılar ve Sevgiler
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    İstiklal için nice şehitler verildi kardeşim
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Öldüren hainleri de kınamış mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...