Taksim'deki alçak teröristin kaçma anları!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama sonrası bombayı bırakan alçak teröristin kaçma anı güvenlik kamerasına takıldı.

GİRİŞ 14.11.2022 09:19 GÜNCELLEME 14.11.2022 15:42
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

İstiklal Caddesi'ndeki bombayı kadın teröristin bıraktığı belirlendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 16.13'te bir kadın caddedeki banka çanta bırakıyor.

ÇANTAYI BIRAKTIKTAN SONRA KOŞARAK UZAKLAŞIYOR

Demirören Haber Ajansı'nın geçtiği görüntülere göre şüpheli kadın, çantayı koyduktan sonra uzaklaşıyor. Çanta bir süre bankta sahipsiz kalıyor. Bir kaç dakika sonra ise patlama oluyor.

Patlamanın şüphelisi kadının caddede hızlı uzaklaşırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.DHA'dan gelen görüntüler

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı sonrası ünlü isimlerden tepkiler!İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı sonrası ünlü isimlerden tepkiler!

Bakan Soylu: Bombayı bırakan kişi gözaltına alındıBakan Soylu: Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı

YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sabah yaptığı açıklamada "Biraz önce olayı yapan, bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ondan önce yaklaşık 21 kişi daha gözaltına alınmıştı.” dedi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 192
  • Şua 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kiyafetle elini kolunu sallayıp nasıl farkedilmeden bu is oldu hayret doğrusu.ve 4 aydır Türkiye'de plan yapıp emir bekliyorlarmış.bir yerde bir şey var ama bakalım bu işin sonu nerelere kadar gidecek
    Cevapla
  • Sezgine 1 yıl önce Şikayet Et
    Telefonla mi patlatmış? Birini mi aramış son saniyelerde ağzına telefonu yaklaştırıyor sanki? Afrin'i Ya Hatay'a ya Kilis'e bağlayacağız. Başka yolu kalmadı.
    Cevapla
  • O KADINMI 1 yıl önce Şikayet Et
    SANKİ BU VİDEODAKİ KADIN BEYAZ TENLİ GİBİ .?s
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    herkesten farklı giyim tarzıyla istanbulun göbeğinde farkedilmemesi inanılır gibi değil.resmen savaşçı elbisesi kafam almıyor.su uyur düşman uyumaz bir türlü öğrenemdik bunu..
    Cevapla
  • Turco 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu terörist buralara kadar gelmemeli, bunun girişini MİT Afrin'den girerken fark etmeliydi. Epeydir engelledikleri eylemleri söylüyordu Soylu. İşte bir tane kaçınca ortalık karışıyor. Bank olmasa sanki eylem yapamaz mıydı? İstediğin kadar sivil polis dizele, herkesin çantasını kontrol edemezsin.
    Cevapla
  • Türkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma, %100 kimse engel olamaz hele de ulkende milyonlarca Türk Kürt kılığında kalıntı varken, onlar yeterince buyuk patlamayla amacina ulaşamadı sen carpitarak istediklerini almalarını sağla bir de vatan edebiyatı sahtekarligiyla, ismin kadar samimisin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor