Eniştesini öldürdükten sonra kız kardeşinden helallik istemiş

Ankara'da, Resul Kırkbeş (37) ve eniştesi Hüseyin Yaymaz'ın (34) hayatını kaybettiği silahlı kavgaya, Yaymaz'ın eşinin yaşadığı geçimsizliğin yol açtığı ortaya çıktı.

Eniştesini öldürdükten sonra kız kardeşinden helallik istemiş
Eniştesini öldürdükten sonra kız kardeşinden helallik istemiş
GİRİŞ 16.11.2022 23:34 GÜNCELLEME 17.11.2022 03:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Oğuzhan Kırkbeş ve ağabeyi Resul Kırkbeş, kız kardeşleriyle evli olan Hüseyin Yaymaz ile dün akşam Altındağ ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonunda buluştu. 3 kişi, Hüseyin Yaymaz'ın eşiyle yaşadığı geçimsizlik nedeniyle tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Resul Kırkbeş, tabancayla Hüseyin Yaymaz'a ateş etti. Yaymaz da tabancayla Resul Kırkbeş'i göğsünden vurdu. Oğuzhan Kıkbeş de yaralı halde kaçmaya çalışan Hüseyin Yaymaz'a ateş etti. Resul Kırkbeş ile Hüseyin Yaymaz, kanlar içinde yerde kalırken, ihbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Yaymaz ve Kırkbeş'in hayatını kaybettiği belirlendi. 

Kaçan Oğuzhan Kırkbeş, daha sonra ablasını arayıp, "Hakkını helal et, senin çocuklarını yetim bıraktım ama buna mecburdum" dedikten sonra polise teslim oldu.

Resul Kırkbeş ve Hüseyin Yaymaz'ın, evli ve 2'şer çocuk babası olduğu öğrenildi. 

Öte yandan çatışmanın yaşandığı petrol istasyonunun yakınında lokanta işleten Kemal Çağlar, olaya şahit olduğunu belirterek, "Akşam silah sesleri geldi. Kapının önüne çıktık baktık. Silah sesleri devam ederken bir tanesi buraya doğru kaçıyordu. Biz oraya odaklanmıştık. Köşede adamın düştüğünü gördük, öbürü kaçtı tabi. Kim olduklarını da bilmiyoruz sonra polisi ve ambulansı aradık" dedi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    EVET cahillik işte insanlar bir birini vuruyor .yazık giden canlarımıza kaldırılsın artık ALLAH aşkına şu SÜRESİZ NAFAKA.Yuvalar yıkılıyor canlar gidiyor.herşey bir anlık cinnet ve öfke patlamasıyla oluyor.ALLAH RAHMET EYLESİN İKİSİNEDE .Nediyelim şiddete hayır tabikide.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    cahillik zor meziyet..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."