NATO içinde korkunç ihanet: Avrupalı 22 şirket PKK'nın kanalına reklam yağdırıyor

Terör örgütü PKK/YPG'nin kanlı propagandasını yapan Medya Haber TV ile Sterk TV kanallarına Almanya, İsviçre, Fransa, Norveç şirketlerinin reklam yoluyla para aktardığı tespit edildi.

NATO içinde korkunç ihanet: Avrupalı 22 şirket PKK'nın kanalına reklam yağdırıyor
NATO içinde korkunç ihanet: Avrupalı 22 şirket PKK'nın kanalına reklam yağdırıyor
GİRİŞ 18.11.2022 11:58 GÜNCELLEME 30.05.2023 17:37
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

NATO üyesi Türkiye'yi bölmek için kanlı saldırılarda bulunarak asker, sivil, kadın, erkek, yaşlı, çocuk demeden katliam gerçekleştiren terör örgütü PKK'ya Avrupa ülkelerinden destek sağlanmaya devam ediliyor. PKK'nın propagandasını yaparak örgüte moral-motivasyon ve eleman sağlayan sözde medya kuruluşları Avrupa ülkeleri üzerinden yayın yaptığı gibi bu ülkelerin firmaları tarafından fonlanıyor.

İsviçre tespit etti! Belçika merkezli 2 kanaldan teröre destekİsviçre tespit etti! Belçika merkezli 2 kanaldan teröre destek

Türkiye'nin NATO müttefiki Almanya 11 şirketiyle bu kanallara fon sağlıyor. Avrupa Birliği ülkelerinden İsviçre merkezli 8, Fransa merkezli 2 ve Norveç merkezli 1 şirket, PKK/KCK güdümündeki Medya Haber TV ve Sterk TV'ye para aktarıyor.

İHANETE 500 BİN EURO'LUK KAYNAK

Terör örgütü PKK'nın Belçika merkezli yayın yapan Medya Haber TV ile Sterk TV, "reklam" kılıfıyla parasal destek sağlanan örgüt bültenlerinden. Yıllardır Avrupa'nın göbeğinden terör yanlısı yayınlar yapıp, örgüt elebaşlarını yayınlarına çıkaran sözde TV kanallarına verilen reklamlar üzerinden örgütün yaklaşık 500 bin euro reklam geliri elde ettiği belirtiliyor.

İŞTE O ŞİRKETLER

Sabah gazetesinden Halit Turan'ın haberine göre; Medya Haber TV ve Sterk TV'ye reklam vererek örgüte para aktaran Almanya menşeili 11 firmanın listesi şöyle:

  • Örgütsel müzikler yayınlayan/üreten bir müzik prodüksiyon şirketi olan ve Düsseldorf Almanya'da faaliyet gösteren Med Produktion und Verteilungs-Genossenschaft.
  • Hijyen / Temizlik sektöründe yer alan Hygietec
  • İnşaat Sektöründe hizmet veren HBM BAU
  • Ausstrasse 10, 79664 Wehr Almanya'da faaliyet gösteren 2018 yılı itibarıyla, PKK/KCK mensupları tarafından İsviçre'de düzenlenen dayanışma gecesi, festival, konser, miting gibi etkinliklere sponsor olan firmalardan Royem Gmbh DönerProduktion
  • Lojistik alanında faaliyet gösteren Transport Emiroğlu
  • İnşaat, tamir ve tadilat/müteahhitlik işleri ile ilgilenen Suesin-Abbruch/ Süsin Abbruch GmbH Schaafheim Almanya adresinde faaliyet gösteriyor.
  • Gıda Sektörü / Toptan Satıcı-Tedarikçi alanlarında hizmet veren Dembra Food&More Gmbh,
  • Birkan Food Company GmbH: Pirinç, ayçiçek yağı, zeytin, fıstık gibi gıda maddelerinin toptan satışını gerçekleştiren şirket, Heidigstrasse Kronau/Almanya adresinde faaliyet gösteriyor.
  • Hollanda ve Almanya menşeli faaliyet gösteren Aram Food&Gastro
  • İnşaat Sektörü/ Bina Yıkımı-Temizlemesi alanlarında hizmet veren Arı Facility Management GmbH

Belçika'da PKK skandalı deşifre oldu! CHP'li Tanrıkulu ve Özel'i köşeye sıkıştıran olayBelçika'da PKK skandalı deşifre oldu! CHP'li Tanrıkulu ve Özel'i köşeye sıkıştıran olay

KAYNAK: HALİT TURAN- SABAH GAZETESİ
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 58
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan ne beklenir? Hiç unutmayalım, KÜFÜR TEK MİLLETTİR .Bizim yerli PKK'NIN sevicileri akıllarını başlarına almalıdırlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu örgütleri kuranlar, zaten batı dünyası, hemen hemen yüz yılın başında tasarlanmış planlanmış, zaman içerisinde adları konmuş, ve Türkiye deki zamanın siyasetçileri bunu dışarıdan aldıkları destekle Türk milletine bu zehir siyasetini yasatmislardir,, ❗buna, laiklik, mi dersin, devrimcilikmi dev solmu dersin,, Pkk, mi dersin, FETÖ mu dersin, içerideki sayısı bellisiz örgütler,, uyanık olalım bir olalım milli olalım, hep birlikte Reisin etrafında Türkiye olalım, İnşallah amin,, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    hani ne bileyim yangın çıkar felan....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların cocukları ücretli okuyorlar avrupada zavallı milleti kandiriyorlar devlet kuacagız diye uyanin artik
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C şehitlerimizin öcünü alsın inşallah. Amin Amin Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor