Belçika'da PKK skandalı deşifre oldu! CHP'li Tanrıkulu ve Özel'i köşeye sıkıştıran olay

İsviçre, Fransa ve Norveç merkezli 11 şirketin, terör örgütü PKK/KCK'yı destekleyici yayın yapan Belçika merkezli 2 televizyon kanalına reklam verdiği belirlendi. CHP'li Sezgin Tanrıkulu ve Özgür Özel de PKK kanalı Medya Haber'e konuşmuştu

Belçika'da PKK skandalı deşifre oldu! CHP'li Tanrıkulu ve Özel'i köşeye sıkıştıran olay
Belçika'da PKK skandalı deşifre oldu! CHP'li Tanrıkulu ve Özel'i köşeye sıkıştıran olay
GİRİŞ 10.11.2022 15:34 GÜNCELLEME 10.11.2022 16:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçleri, PKK/KCK'nın finansal kaynaklarının önlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında, 3 Avrupa ülkesinden terör örgütüne sağlanan desteği belirledi. Yapılan çalışmalar kapsamında İsviçre merkezli 8, Fransa merkezli 2 ve Norveç merkezli 1 olmak üzere toplam 11 şirketin, PKK/KCK güdümünde yayın yapan Belçika merkezli 'Medya Haber TV' ile 'Sterk TV'ye reklam verdiği belirlendi. 

Belçika'da mahkemenin PKK kararına, Brüksel açıklama geldiBelçika'da mahkemenin PKK kararına, Brüksel açıklama geldi

PKK ve FETÖ Belçika'da giderek marjinalleştiPKK ve FETÖ Belçika'da giderek marjinalleşti

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU VE ÖZGÜR ÖZEL DE PKK KANALI MEDYA HABER'E KONUŞMUŞTU

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Belçika merkezli 'Medya Haber TV'ye konuşmuşlardı.

HDP'Lİ DERSİM DAĞ'DA PKK KANALINDA TSK'YA İFTİRA ATMIŞTI

HDP'li Dersim Dağ DA, PKK kanalı Medya Haber televizyonuna Meclis'teki odasından katılmış TTB Başkanı Ficancı'nın "TSK kimyasal silah kullanıyor" iftirasını desteklemişti.

Meclis odasından TSK'ya iftirayı destekledi!Meclis odasından TSK'ya iftirayı destekledi!

BELÇİKA VE AB’NIN PKK “İMTİYAZI”

2006 yılında Belçika’da, PKK’nın üst düzey sorumlularından, kırmızı bültenle aranan Remzi Kartal, Zübeyir Aydar ve beraberindeki 35 kişiye “terör örgütü üyesi” oldukları gerekçesiyle açılan soruşturma, yetkili mahkemelerce 9 yıl geciktirilmiş ve Kasım 2016’da Kartal ve Aydar’ın terör örgütü üyesi olmadığı kararına varılmıştı. Öte yandan bu kararla birlikte, PKK’nın “terör örgütü olmadığı” da Belçika mahkemesi tarafından belirtilmişti. Bu kararın akabinde, örgütün Belçika’daki avukatlarından Jan Fermon PKK’nın haber sitesine demeç verdiği demeçte, PKK’nın şiddet içeren terör saldırılarına başvurmadığını öne sürdü. Bu iddiaya paralel olarak, Belçika Federal Savcılığı’nın PKK’nın terörist ve kriminal faaliyetlerine yönelik sunduğu kanıtlara rağmen, Mart 2019’da Belçika Yüksek Mahkemesi PKK’nın üst düzey 37 sorumlusu hakkında kovuşturmaya gerek olmadığı kararını verdi. Belçika’da olup bitenlere sadece seyirci kalan AB, bünyesinde PKK’nın terör örgütü listesinden çıkarılması talebinde bulunan parlamenterler barındırıyor. AB nezdindeki Avrupa Parlamentosu ise her yıl Ortadoğu, Kürtler ve Türkiye gibi başlıklar altında, çeşitli PKK üyelerini davet ettiği sempozyumlar düzenlemekten geri durmuyor.

KAYNAK: DHA, AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Men 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara oy verenler en az bunlar kadar aşağılık dırlar bu güzelim ülkeye haindirler lânet olsun onlara.
    Cevapla
  • Namyelüs 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten kimlerle işbirliği içinde oldukları Türk halkının gözünde alenen belli olan kişiler bunlar.
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK yi destekleyen bir çok CHP Milletvekilleri, Acaba kendilerine 2, yer mi yapıyorlar? Anayasa kararından sonra bir çok şeyler olabilir diyorum.
    Cevapla
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir ülkenin insanı gidip başka ülkelerin Parlamentosu'nda kendi ülkesini iftira ve yalanlarla kötüleyemezler. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sütü ve kanı bozuklar vekil sıfatı ile bu memleketin tüm nimetlerinden faydalaniyorlar yazık çok yazık
    Cevapla
  • M. Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ki bu devlet aleyhinde bilerek bir gram çalışmışsa, Allah ın ve meleklerinin laneti üzerinde olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı