Kanal 7’den meraklandıran proje! Esaret’le izleyenleri ekran başına topladı

Başrollerinde Mahassine Merabet ile Cenk Torun’un yer alacağı Karamel Yapım imzalı Esaret dizisi Kanal 7 ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi.

GİRİŞ 27.11.2022 12:54 GÜNCELLEME 27.11.2022 13:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Ayhan Özen ile Serkan Mut’un oturduğu Esaret dizisi 21 Kasım tarihinde ekran macerasına adım attı. Başak Yazı Odası’nın senaryosunu kaleme aldığı ve Karamel Yapım imzasını taşıyan Esaret dizisi hafta içi her gün saat 20:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

Kanal 7’den izleyenlere sürpriz proje! Kara Sevdam dizisiyle ekrana kilitleyecekKanal 7’den izleyenlere sürpriz proje! Kara Sevdam dizisiyle ekrana kilitleyecek

Kardeşinin intikamını almak isteyen Orhun ve vicdanının esiri olan Hira’nın hikayesini konu olarak işleyen Esaret dizisiyle Kanal 7’de yepyeni bir serüven başladı.

Demirhanlı ailesinin veliahtı Orhun ve ömrü boyunca kölelik altında yaşayan Hira’nın intikamla yoğurulan aşkı gözler önüne serileceği Esaret dizisi farklı konusuyla izleyiciyi ekrana kilitledi.

Cenk Torun ile Mahassine Merabet ikilisinin başrolünü üstleneceği Esaret dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler şu şekildedir: Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Zeki Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert, Yağmur Çelik, Yaren Yıldırım, Kerem Tanık, Ceren Su Gülnaz Özçelik, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Öncil Aktarıcı, Gözde Erdem, Sinem Karaçoban.

Esaret Dizisinin Konusu Nedir?

Demirhanlı Konağı acı bir haberle sarsılır. Ailenin lideri, kudretli Orhun Demirhanlı’nın ikiz kız kardeşi, görev için gittiği Afrika’da korkunç bir cinayete kurban gider. Kız kardeşini almak için gittiği Afrika’da acı gerçekle yüzleşen Orhun, kardeşinin katillerini cezalandırmayı kafasına koyar. Yüreğindeki intikam ateşiyle hayatına devam etmeye çalışan Orhun, Afrika’dan dönerken içinde kor bir ateş, yanında ise köle bir kız olan Hira vardır. Bundan sonra ne dünya eskisi gibi olacaktır ne de Orhun Demirhanlı… Kader, çöl rüzgârlarını İstanbul’a kadar sürüklerken; bir mağrur ile bir mağdur aynı yoldadır artık. Ve ‘esaret’ başlamıştır bir kere.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Erva Başar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizler emanetzedeleriz, harıka bir konuyla giriş yapıyorlar ilk sezon. 2 sezon batırıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor