Kanal 7’den ses getirecek proje! Kara Sevdam dizisinin fragmanı ilgi odağı oldu

Başrollerini Radhika Madan ve Shakti Arora ikilisinin paylaşacağı Kara Sevdam dizisi Kanal 7 ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşmaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 27.11.2022 15:14 GÜNCELLEME 27.11.2022 15:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Anil V Kumar’ın oturduğu ve senaryosunu Sonali Jaffar’ın kaleme aldığı Kara Sevdam dizisi Kanal 7 ekranlarında dizi severleri ağırlayacak. 2014 yılı Hindistan yapımı Meri Aashiqui Tum Se Hi (Kara Sevdam), zengin kız İshaani’ye gönlünü kaptıran fakir delikanlı Ranvir’in umutsuz aşkını konu olarak işleyecek.

Çocuklar Duymasın'dan Kuruluş Osman'a olay transfer! 'Çaylar' repliğiyle nam salmıştıÇocuklar Duymasın'dan Kuruluş Osman'a olay transfer! 'Çaylar' repliğiyle nam salmıştı

Aşkın gurur karşısındaki gücünü gün yüzüne çıkaracak olan Kara Sevdam, 19 Kasım tarihinden itibaren hafta içi 15:30, hafta sonu saat 16.00’da Kanal 7’de yayına girecek.

Aşkın herhangi bir engel tanımadığını gözler önüne seren romantik ve dram türündeki Kara Sevdam dizisinin oyuncu kadrosu şu şekildedir: Shakti Arora, Radhika Madan, Arjun Bijlani, Parul Chauhan, Gautam Gupta, Ravjeet Singh, Gauri Pradhan Tejwani, Prithvi Sankhala, Hiten Tejwani, Maleeka Ghai.

Gönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandıGönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandı

Kara Sevdam Dizisinde Neler Yaşanacak?

Ranvir’in babası, Ishaani'nin üvey babası Harshad Parekh'in yanında şoför olarak işe girer. Ishaani ve Ranvir, çocukluklarında oluşan arkadaşlıklarını ilerleyen zamanlara taşır. İkisi birlikte büyürken bir gün Ranvir, Ishaani'ya aşık oduğunu fark eder. Ancak babasının Parekh’in şoförü olması genç delikanlının aşkını kalbine gömmesine sebep olur.

Kuruluş Osman 105.bölüm fragmanı 'Kim bu toprağı kanıyla suladıysa mülk de onun hakkıdır!'Kuruluş Osman 105.bölüm fragmanı 'Kim bu toprağı kanıyla suladıysa mülk de onun hakkıdır!'

Ishaani’nin yalnızca en iyi arkadaşı olarak kalan Ranvir, her gün acı çeker. Ranvir’e çok güvenen Harshad ise üvey kızı, Ishaani’nin evlenmesi için uygun birini bulma görevini ona verir. Sevdiği kızı kendi eliyle evlendirme görevini üstlenen Ranvir ne yapacak? İshaani yıllardır arkadaşı olarak gördüğü Ranvir’in gerçek duygularını öğrenecek mi? Harshad bu aşk ortaya çıktığında ne tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası Kara Sevdam ile ekrandaki yerini alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Bekleyen vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bari siz yapmayın vazgeçin şu hind dizilerinden dini dizi vb işler yapsanız daha güzel olmaz mı
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Naciye halam sağolsun çocukluğum hint filmleriyle geçti, misafirliğe gelirken çubuk kraker getirirdi, sene 87 yada 88
    Cevapla
  • İzleyici 1 yıl önce Şikayet Et
    Mithişş!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu