Kuruluş Osman'a unutulmaz isim geliyor! Ekranlardan ayrı kalmıştı: Hasret bitiyor

Çocuklar Duymasın, Yeşil Deniz, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar gibi projelerde boy gösteren Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman dizisiyle anlaşma sağladı.

Kuruluş Osman'a unutulmaz isim geliyor! Ekranlardan ayrı kalmıştı: Hasret bitiyor
Kuruluş Osman'a unutulmaz isim geliyor! Ekranlardan ayrı kalmıştı: Hasret bitiyor
GİRİŞ 22.11.2022 10:50 GÜNCELLEME 22.11.2022 10:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çocuklar Duymasın’da üstlendiği ‘Çaycı Hüseyin’ karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Alpaslan Özmol’dan ekrana dönüş müjdesi geldi.

Uzun yıllar boyunca rol aldığı Çocuklar Duymasın’dan sonra başka hiçbir projede görünmeyen Alpaslan Özmol, verdiği aranın ardından Kuruluş Osman dizisiyle el sıkıştı.

Kuruluş Osman 105.bölüm fragmanı 'Kim bu toprağı kanıyla suladıysa mülk de onun hakkıdır!'Kuruluş Osman 105.bölüm fragmanı 'Kim bu toprağı kanıyla suladıysa mülk de onun hakkıdır!'

Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle oyunculuk kariyerine ilk adımı atan, aynı zamanda 'Çaylar' repliğiyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Alpaslan Özmol’un Kuruluş Osman’da hangi rolle kameralar karşısına geçeceği belli oldu.

Alpaslan Özmol, her Çarşamba akşamı Bozdağ Film imzasıyla ATV'de yayınlanan ve reytinglerde rakiplerini gerisinde bırakarak zirveye yerleşmeyi başaran Kuruluş Osman’da ‘Gürbüz Alp’ rolüyle izleyicisini ağırlayacak.

Gönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandıGönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Çağlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Şükrü olmadan olmaz. Onunda bekliyoruz.
    Cevapla
  • Aleyna 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculuk bizim işimiz :)
    Cevapla
  • halıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    suyu çıkacak dizinin
    Cevapla
  • Recai 1 yıl önce Şikayet Et
    E Çaycı Hüseyin ölmemiş o zaman
    Cevapla
  • aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu