Kuruluş Osman 105.bölüm fragmanında tansiyon yükseliyor! Gerilim zirveye tırmandı

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman 105.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 23.11.2022 13:24 GÜNCELLEME 23.11.2022 13:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, A. Kadir İlter, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman 105.bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman son bölümde, Osman Bey, Marmaracık Fethi için bambaşka bir hamlede bulunup kimsenin beklemediği biriyle birlikte hareket eder ve Olof ile Kantakuzenos’u hiç ummadıkları bir yerden vurur.

Kanal 7’den heyecanlandıran proje! Esaret’le izleyenleri ekran başına toplayacakKanal 7’den heyecanlandıran proje! Esaret’le izleyenleri ekran başına toplayacak

Olof ve adamlarının, Konur Alp’in saklandığı madeni bulması ve ardından Osman Bey ile Alplerinin madendeyken patlatmaları sonrası Osman Bey ve Alplerinin durumu merak konusudur. Olof ile Kantakuzenos, Osman ve Alplerinin o mağaradan çıkamayacağına emindir. Osman Bey’in yokluğu hem Olof’u hem de Kantakuzenos’u iyice yüreklendirmiştir.

Gönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandıGönül Dağı'ndan imrendiren başarı! Türk halkı tercihini yine TRT1 dizisinden yana kullandı

Üstelik Yenişehir’deki hareketlilik de bu fikirlerini destekler niteliktedir. Olof ve Kantakuzenos, Yenişehir’i kana bulamakta kararlıdırlar. Olof ve Kantakuzenos, zafer sarhoşluğuyla Yenişehir planı yaparken Osman Bey ise onları ummadıkları yerden vuracaktır. Osman Bey nerede olduğunu herkesten gizleyecek ve böylece Olof’ların zafer sarhoşluğu sürecektir.

ATV ekranındaki dördüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, sürprizlerle dolu 105’üncü bölümüyle 23 Kasım Çarşamba akşamı 20.00’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • İsrafil T. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sette çay sıkıntısı çekilmez artık. Çaylaaaaaar..
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ana sayfa başlığında tansiyonu yükselten sahne denilmiş bende sandım uzaylılar diziye girdi ama içeriğe baktım daha girmemiş ne zaman uzaylılar veya çakma amerikan kahramanları birde elfler orglar diziye dahil olursa o zaman izlerim
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    İyice zırvalamaya başladılar. Tarihi bir film mi yoksa macera filmi mi belli değil.
    Cevapla
  • adem pekgöz 1 yıl önce Şikayet Et
    belgesel çekmiyorlar ilkokul ortaokul talebeleri de izliyor onları etkilemek lazım. herkes birşey bulmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik